Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Easydrop Do Metin2Pl

CrazyMoveMaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ogólnie nie jestem zwolennikiem cheats'ów i innych botów do gier. Sam mam swój serwer i wiem jak ciężko to zwalczyć. Związku, że jestem moderatorem na pewnym forum działu Hacki, boty, bugi przedstawiam wam mojego EasyDrop do Metin2PL. Jest on z myślą o osobach, które boją się blokady konta na innych po przez grę na innych hackach. EasyDrop jest on bardzo dyskretny. Uruchamiany klawiszem F5.

easydrop.png

Funkcje:

*Tryb Login - Zapisywanie i odczytywanie loginu w grze.

*Tryb Combo - BugFix, możliwość wyboru postaci klawiszem [ENTER]

*Tryb Combo - 1x, 2x, off (mogę dopisać dla ninji gdyż chyba istnieje 3x)

*Tryb Turb - Przyspieszenie postaci o tyle ile mogłem na Metin2PL gdyż szybsze tempo wywala z serwera.

*Tryb Teleport - Przesuwa naszą postać o 20 współrzędnych X bądź Y w Przód lub Tył. Przydatne w Czer. Lesie

*Tryb Kamera - potocznie zwany ZOOM HACK czyli maxymalne oddalenie kamery (widoczność całej mapy)

*Tryb Smog - Usunięcie dymu. Przydatne podczas szukania metinów.

*Tryb ForFuny - Ustawianie dzień / noc , śnieg / brak śniegu , Yang Buger

*Tryb Pomoc-OnLine - przekierowanie do facemetin.pl

Pliki są odpowiednio chronione by nie wdały się w edycję niepowołanych do tego ludzi.

Również chciałem dodać AutoPickUp'a lecz nie działa już na Metin2PL.

ScreenShot:

easydrop2.th.jpgeasydrop3.th.jpg

Download:

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=79a4688ab54231cab4253f3d456c1ee9b8e27392ad47f28cbf24dd59a1596050-1287314119

1/43 ale to jest wynik tego, że zabezpieczałem niektóre pliki.

Wrzucamy do najnowszej wersji klienta Metin2PL i uruchamiamy. Później już włącza się go samym plikiem "EasyDrop.exe"

EasyDrop By Bambus3k Inspired By Metin2Mod

Pozdro dla administracji tego forum które samo siebie wyklucza.... =|

Tak jak mówiłem... niedługo będziecie sami sobie zakładać tematy i sami sobie na nie odpisywać =)

Opublikowano

A co przegapiłem , że nie piszesz z konta Bambus3k tylko CrazyMobeMaker?? ^^ Programik wypróbuje później masz + jak narazie :)

Daj + jak możesz :) To nic nie kosztuje :)

Wejdź na http://pajacyk.pl/ i kliknij w brzuszek pajacyka :) Nakarmisz głodne dziecko , a to nic nie kosztuje :)

Opublikowano

A co przegapiłem , że nie piszesz z konta Bambus3k tylko CrazyMobeMaker?? ^^ Programik wypróbuje później masz + jak narazie :)

Perma dostałem.. =P

Teraz już się nie udzielam tutaj tylko czasami na facemetin =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...