Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Na Jakim Serwie Medal Konny Jest Najdroszy?

SzpieGu1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o pomoc mam pytanie czy na np serwie od monstara do gromo [s1 - s10] jest tak ze medal kosztuje 1kk bo mam spospb na zarobek i szukam serwa gdzie medale sa bardzo drogie dzieki temu bede dzienie zarabial ok 40kk dam + lub - za pomoc oraz 5

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Gdyby tak było, to każdy by tak chciał zarabiać, byłaby masa droperów i w krótkim czasie ceny medali by zmalały przez duże nagromadzenie medali na rynku.

Opublikowano

a wogóle gdzie sa medale drosze niż na serwandesie ? bo ram lajtowo sellam po 500k ale juz po 550 nie schodza !!! wiec dupa bo zarabiam maxx dzienie 20kk

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

mi sie wydaje ze na kirianie drogo

stop.gif

Zanim pójdziesz dalej Daj -

Poprosze - i 5 ;) Napewno się odwdzięcze ;)

Du Li 101lvl szaman SMOK - OFF

YT2www 91 lvl wojownik BODY - OFF

Candylongju 85 lvl sura BM - OFF

50 postów - 6.11.10

100 postów

150 postów

200 postów

Opublikowano

Agronas 300-400k

300-400k powiadasz? :) Mi po 300k nie chciały iść nie wiem dlaczego . Raz zostawiłem full sklep medali po 300k to po 4h przyszłem zostało może z 5-7 ale to i tak kupeee czasu.... Myślę , że na Kronosie najdrożej :)

@Edit

Deimos podobnież 700k pójdą więc można tam spróbować :) Na kronosie zresztą po 600k może pójdą :)

Daj + jak możesz :) To nic nie kosztuje :)

Wejdź na http://pajacyk.pl/ i kliknij w brzuszek pajacyka :) Nakarmisz głodne dziecko , a to nic nie kosztuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...