Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Lepsze

Flesh9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry że był już podobny temat na tym forum ale nie ogarniam :/ czym się różni to M4 adv od custroma.piszecie że custrom lepsze ale dlaczego ??W paskach są jednakowe ,nawet odrzut ten sam .Jestem posiadaczem m4 adv na 90 dni i jak czasami podniose z ziemi custrom to gra się tak samo jak adv tylko że oczywiście custrom ma zooma no i to że custrom jest na zawsze.Proszę o odpowiedź.Nie wiem czy wogóle się opłaca tego m4 cutrom kupować z uwagi na to że aby ją wylosować musiałbym wydać dco najmniej 100k zp a m4 adv na 90 dni mam za jedyne 14 k zp :D(Nie chodzi mi o to czy broń jest na zawsze czy nie ! pytam się jedynie o różniece między broniami)

Opublikowano

M4 C można wymienić za kupony ^>^

Zgadza sie możesz mi powiedziec jak najlepiej zdobywać kupony i ile trzeba wydać zp na te 50 kuponów. Miałem raz okazję zalosować 10 skrzynek zp creaters(z darmowych zp na innym koncie) i wypadło 6 kuponow :D
Opublikowano

Zgadza sie możesz mi powiedziec jak najlepiej zdobywać kupony i ile trzeba wydać zp na te 50 kuponów. Miałem raz okazję zalosować 10 skrzynek zp creaters(z darmowych zp na innym koncie) i wypadło 6 kuponow :D

na 60 kuponow a nie 50..

Opublikowano

Oczywiscie custom :] lepszy bo ma no zoom i zoom :] all to co potrzeba :] i wiekszy szpan jest :D:D:d

ehh widze że nie zrozumiałeś tematu .Nie pytałem się o to która broń jest lepsza bo wiadomo że custrom (jest na perma i ma zooma).Chodzi mi o to czy oprócz tego czymś się różni.A i wie ktoś może ile trzeba wydać zp żeby zdobyć te 60 kuponów ??