Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Ukraść Konto ?

Vprezes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam pytanie jak komuś ukraść komuś konto znając jego passyna metka ale bez jego passow na e maila ? DAM +

3621780428.png

Opublikowano

To jest pytanie retoryczne a nie że juz okradam kogoś ! Tylko czy jest jakiś sposób !!!!!!!!!!! Prosze o odpowiedz Jeżeli ktos wie

3621780428.png

Opublikowano

Chcesz mu się włamać na e-mail? Za to jest więzienie... Na luzie może to zgłosić.

Zbieram +'iki.

.:Tut o Mp3 w Grze:.

.:Opis Mapek w Metinie!:.

supere.jpg

Sygnatura by Paszak

Jak piszę komentarz pozytywny, równa się to z + dla autora tematu!!!

[ √ ] 25 postów

[ √ ] 50 postów

[ √ ] 100 postów

[ x ] 150 postów

[ x ] 200 postów

[ x ] 250 postów

[ x ] 300 postów

Opublikowano

120101014102804.jpg

Tak dzieciaku skończysz, jak będziesz komuś kradł konta. Nie rozumiem tych dzisiejszych gówniarzy(inaczej o tych dzieciach powiedzieć nie można wręcz). Tylko okraść kogoś, oszukać, pójść na łatwiznę. Brzydzę się ludźmi tak postępującymi

P.S w załączniku wyrok ze sprawy Taksika

"Pro maiore parti illiterati et idiote" Narrenturm

Jestem przeciwnikiem platformy obywatelskiej

Jeżelii już ktoś bardzo chce to proszę o stawianie +

Opublikowano

Dalej Nie rozumią Ja się pytam czy jest jakis sposób Tylko A nie odrazu ze kogs okradam LOL Nikogo nie okradam tylko sie pytam z ciekawosci w imieniu kolegi

3621780428.png

Opublikowano

Dalej Nie rozumią Ja się pytam czy jest jakis sposób Tylko A nie odrazu ze kogs okradam LOL Nikogo nie okradam tylko sie pytam z ciekawosci w imieniu kolegi

Takie bajki to opowiadaj kolegom z piaskownicy a nie nam, to nie jest forum dla domorosłych złodzeji tylko dla cheaterów jeśli tego nie wiedziałeś. Po kiego grzyba ci/twojemu wymyślonemu na poczekaniu koledze to wiedzieć ano żeby kogoś okraść rzecz jasna.

"Pro maiore parti illiterati et idiote" Narrenturm

Jestem przeciwnikiem platformy obywatelskiej

Jeżelii już ktoś bardzo chce to proszę o stawianie +

Opublikowano

Nie na temat piszesz wez sie ogarnij chce tylko sie dowiedziec czy jest jakis sposob i odrazu wszyscy mnie oskarżaja ze ja juz w tej chwili kradne

PS : Zamknijcie ten temat bo zal sie robi

3621780428.png

Opublikowano

A jeszcze NEOKID minusy rozdaje za prawde. Zastanów się dzieciaku co mówisz. Nie chcesz okradać to po gówno ci to wiedzieć NEOSIE.

Zapraszam na Syriusza :)

Opublikowano

Jezu ludzie ... NAUCZCIE SIĘ CZYTAĆ !!!

On się pyta czy jest sposób a wy k*** odrazu ZA TO JEST WIĘZIENIE i wyzywacie od dzieci NEO ..... rofl .

hahhah rok za okradzenie konta a kilka miesięcy jest za kradzież przedmiotów prawdziwych ...

Opublikowano

Co do pytania z pierwszego posta:

Ukradniesz, ale chyba nie na długo, jak się skapnie. Musisz znać maila i passy do niego, by zmienić na stałe email przypisany do konta na swój.

Jeśli pomogłem daj +.

Opublikowano

Jedyny z ludzi rozumnych to Arolan chyba mi się zdaje ;/ Jak nie umiecie czytac to po co nabijacie posty

3621780428.png

Opublikowano

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

A juz mam 2 warny za sygne :/ bo jest za duża

Opublikowano

Tak pyta jak komuś ukraść konto,a czy ukradnie czy nie to jego sprawa to on może będzie miał sprawę nie wy więc dajcie spokój.Ja Ci nie pomogę bo nie kradnę kont, ale może zobacz jakie jest pytanie do przypomnienia hasła na mailu.

Zbieram +

Serwer:Kronos,

Królestwo:Chunjo,

LvL;65+

Klasa:szaman smok.

Opublikowano

I chuj co ludzie odpisują - wolność słowa przecież jest co nei ?;p

Nie czaje ludzi typu naszego autora ...

cytuję: "Ja się pytam jak można kogoś ojebać ale nie chce nikogo okradać " każdy jeden głupi dzieciak tak pisze ale szczegół ... najlepiej byś już się nie wypowiadał i sobie wstydu nie robił .. pozdro

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

Ja Takich Ludzi Nie Rozumiem Po Co Kraść , Na Dzisiejsza Chwile masz tyle Hacków. Ze Bez Problemów Mozna Wbić 60lv w 3 tyg i zarobic w chuj yang dzięki EM. Tyle taka jest moja opinia. i po co sie bawić w jakieś okradanie dzieci ze 35lv które maja 500k na koncie i eq + 4

Opublikowano

Szkoda mi Cie Vpreses tylko posty nabijasz >.< MOŻNA KOGOŚ OKRAŚĆ jakby nie można było , to by na to nie było artykułów . A teraz usuńcie ten temat w pizdu , a nie >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...