Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip hack project BlackEye

mati10pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
[][][][][][][][][][] ~ Nauka C++ Zakończona 80%

haha, to wklej jakis kod Twoj wlasny, jesli uwazasz ze poznales cpp w 80%. Daj jakas klase, jakies konstruktory nie wiem drzewo binarne z Twojego kodu. Nie takie, ze jak wkleje ten kod w google to pierwszy link, bedzie kierowal to code.google albo cos w tym guscie. Jesli sie myle, to przepraszam, tylko ze ja progrmauje w c/cpp jakies 7lat i nie powiem o sobie ze znam ten jezyk w 80%, bo jesli dobrze rozumiem to znaczy ze 8/10 problemow rozwiazesz piszac app w cpp.Ale moze ja sie nie znam.

que?

Opublikowano

Omg nie pisze ze znam Cpp w 80%,tylko ze nauke zakonczylem w 80%,czyli nauczylem sie 80% tego co chcialem,czlowieku,to tak jakbys napisal ze znasz w 80% polski,a ja napisalbym ze nauczylem sie 80% z polskiego tego co chcialem.Zastanow sie co piszesz.

Opublikowano
Omg nie pisze ze znam Cpp w 80%,tylko ze nauke zakonczylem w 80%,czyli nauczylem sie 80% tego co chcialem,czlowieku,to tak jakbys napisal ze znasz w 80% polski,a ja napisalbym ze nauczylem sie 80% z polskiego tego co chcialem.Zastanow sie co piszesz.

Dobra, moze sie wyrazilem, ale wciaz czekam na kawalek jakiegos kodu:). Nawet umiejac napisac

To jest ukryta treść, proszę

zawsze mozna wkleic kawalek kodu:).

que?