Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alteriwnet

YellowViper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloł.

Pewnie mi dacie minusa.. nie jednego.. pewnie ze 20 albo 30 minusów będę miał.. Ale nic. Zbieram minusiki, więc nie żałujcie sobie i dawajcie.. Ok ale do rzeczy..

Jak zainstalować AlterIWnet? :) Widziałem poradnik ale nie kapuje po co tu CoD'a MW2 ściągać... Jak to zrobić? Skopiować czy co?? OMG! Ja nie wiem! Jak mieć tego AlterIWnet!? I jak już się ma AlterIWnet to jak na nim czitować żeby bana nie dostać? I jak grać na normalnych servach na AlterIWnet? I jak go "przypiąć" pod steama? WTF? Nie wiem o co kaman!

No i jeszcze jedno.. Może nie dostane bana.. To jak czitować na normalnej wersji(steam) i nie dostać bana? Jakieś coś co wyłącza VAC'a.. Albo wyłącza CoD'a jak VAC jest on.. OMG! Jak? Pomóżcie mi bo jak będę miał bana to nie będę grał i będę siedział tu na forum i pisał bzdury i pytania o AlterIWnet, haxy itp.. A jak mnie tu zbanują za głupotę to założe multi i będę haxował to forum :D

POMOCY!

Pzdr

YV

BTW: Daj minusa(-) to Ci dam plusa(+) :D

Opublikowano

No to od początku:

Steamowskiego MW2 możesz użyć, gdy nie chce ci się ściągać pirata z neta. Przykładowo jest sytuacja, że kupiłeś oryginałkę w sklepie, ale używałeś hacków/hostowałeś mody itp. i cię zbanowali na IWNecie (Steam). Wtedy możesz hostować dzięki MW2 Liberation prywatne mecze na Steamie lub też użyć AlterIWNetu by grać ze światem. Największa różnica jest taka, że na Steamie musisz znać kogoś by z nim zagrać prywatny mecz (bo przypominam, że po necie na zbanowanym MW2 nie możesz wtedy grać). Na AlterIWNecie nie musisz nikogo grać. Lobby same się tworzą dzięki takim graczom jak np ty.

A jak zagrać?

Robisz nowy folder na dysku, nazywasz go jak chcesz i kopiujesz do niego wszystkie pliki z

To jest ukryta treść, proszę

(jest to koło 11GB). Następnie ściągasz patche i DLC ze strony alteriw.net

Tutaj masz wszystko po angielsku wytłumaczone..

Nie patrz na plik MP Rip (6.18 GB) - Torrent link, bo to zripowany MultiPlayer, który już masz jeśli przekopiowałeś pliki z Steamowskiej wersji (zajmuje tylko 6GB bo nie zawiera w sobie SinglePlayera)

Na sam koniec włączasz patchowanie w folderze który na początku stworzyłeś i po jakimś czasie grasz.

Cheatowanie na zwykłej (Steam) wersji MW2 = Ban, nie wiem jak nie zostać zbanowanym, bo i tak mają swoje sposoby. Jak chcesz to korzystaj z MW2 Liberation po banie, albo jak chcesz się pobawić konsolą/modami.

Mam nadzieję że w miarę zrozumiałe ;D

Opublikowano

Dzięki Wielki!! Jutro dam Ci + bo wyczerpałem limit dzienny.

Ale mam jeszcze jedno pytanko. Mam np kolega na STEAMIE i cz moge z nim grać na publiku jak mam aIW?

Aha, no i czy jak założę 2 konto na STEAMIE i mi je zbanują to czy będę mógł pykać w CoD'a na koncie 1?

Opublikowano

Nie będziesz mógł zagrać na AlterIWNecie z kimś kto ma tylko Steamowską wersję. Odwrotnie też nie.

Jeśli chodzi o metodę z dwoma kontami, to ona w 99% nie działa. Jedna gra może być przypisana tylko do 1 konta. Chcesz mieć 2 konta i na każdym z nich MW2 -> kup 2 te same gry

Zresztą co tu mówić, jakby tak się dało, to nadal grałbym na publikach Steama

Opublikowano

Za hostowanie modów :]

Z tego co wiem, na aiW nie można dostać banów za mody. Można natomiast za WH i inne podobne hacki. Nie jestem jednak w 100% pewny, bo grałem na aIW tylko raz i bana nie dostałem ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...