Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20% Za Jeden Temat?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy normalne jest dostawanie 20% (2 warny za 2 posty) w jednym temacie od jednego moderatora? Nie powiedziałbym. Jeśli administracja uważa tak samo jak ja proszę o zdjęcie jednego warna.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Czy normalne jest dostawanie 20% (2 warny za 2 posty) w jednym temacie od jednego moderatora?

No skoro dostales, to znaczy iz normalne

Nie powiedziałbym

Kogo obchodzi zdanie jakiegos randoma z metina, ktory przyszedl na forum w lipcu tego roku? Nikogo

jeśli administracja uważa tak samo jak ja proszę o zdjęcie jednego warna.

Z przykroscia musze stwierdzic, ze administracja ma, zapewne, wyjebane na w dupie ludzi z metina

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

@Up. Z metina? To co? Nie ma mózgu czy co? Radziłbym pomyśleć zanim coś powiesz bo jesli maja w dupie ludzi z metina to na cb, nawet jesli jestes z innego dzialu maja tak samo wyjebane ;)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

jak napiszesz 2 razy post w tym samym temacie czasem moga dać ci warna ^ ^ ja tak miałem ....

wiem, że nie dasz plusa :)ale dasz minusa :))

Opublikowano
Z metina?

Tak, z metina

Nie ma mózgu czy co?

No kto by pomyslal- zgadles

Radziłbym pomyśleć zanim coś powiesz

Mam sie bac czy nie o to ci chodzilo?

to na cb, nawet jesli jestes z innego dzialu maja tak samo wyjebane

cb? To jakis nowy skrot z powszechnego slownika plebsu internetowego?

Na mnie maja wyjebane?

Says who? Kolejny 13 letni gracz?

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

up: że tak się zapytam: Po co to napisałeś? Ktoś tak gada i cb to boli? Lecz się człowieku.

Jeśli myślisz, że na tym forum jest sprawidliwość to się mylisz. Jakiś czas temu dostałem 2 warny od D&G. Napisałem 2 nie byle jakei tutki (mam zresztą w sygnie) i nie zostały mi zdjęte %.

Pisałem kilka razy na PW do D&G - nie odpisywał. Z wcześniejszych doświadczeń wiem, że modkowie mają ze sobą lipny kontakt w tych sprawach, więc napisałem do moderatora działu Metin2 (tam gdzie napisałem tutki) - także nie odpisywał.

Czy jeszcze ktoś myśli, że tu jest sprawiedliwość?

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Bo, tak jak mowilem

administracja ma, zapewne, wyjebane na w dupie ludzi z metina

btw. ale mi kurwa pojechales, tak, boli mnie to bo jak widze ze jakis dzieciak z metina pisze posty to jestem za aborcja

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Jeśli myślisz, że na tym forum jest sprawidliwość to się mylisz. Jakiś czas temu dostałem 2 warny od D&G. Napisałem 2 nie byle jakei tutki (mam zresztą w sygnie) i nie zostały mi zdjęte %.

Pisałem kilka razy na PW do D&G - nie odpisywał. Z wcześniejszych doświadczeń wiem, że modkowie mają ze sobą lipny kontakt w tych sprawach, więc napisałem do moderatora działu Metin2 (tam gdzie napisałem tutki) - także nie odpisywał.

No kurwa nie gadaj. Miło, że to zauważyłeś. Teraz musisz dać nam się dotknąć. Albo najlepiej daj autograf.

up: że tak się zapytam: Po co to napisałeś? Ktoś tak gada i cb to boli? Lecz się człowieku.

Boli ten wasz jebany metinowy pinglisz i jakieś skróty. Sram ci do ryja.

jebać randomy, e?

mam nasrane w bani.com

Opublikowano

No kurwa nie gadaj. Miło, że to zauważyłeś. Teraz musisz dać nam się dotknąć. Albo najlepiej daj autograf.

Oto i mój autograf:

592a803c2a8a1_post-74913-0227257001287257757_thumb.jpg

Sram ci do ryja.

Hmm ... czekoladowe?

DOWN: Nie na filmach :)

roomy.png

Opublikowano

nie wiesz to sie nei wypowiadaj.... sprawiedliwosc jest przynajmniej gdy bylem adminem to napewno byla + placzesz o %warnow a przeciez gdzie jest napisane ze zdjema ci NAPEWNO warna ?? to zalezy od moda.. i tyle...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Mike: Bez nerwów. Nie zniżaj się do poziomu kaszajo. Akurat o Tobie złego słowa powiedzieć nie można. Nie żale się tylko narzekam :)

roomy.png

Opublikowano

Tak sie sklada, ze kaszajo ma racje, i on nie zalicza sie do randomow z metina, w przeciwienstwie do ciebie

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Tak sie sklada, ze kaszajo ma racje, i on nie zalicza sie do randomow z metina, w przeciwienstwie do ciebie

Ale kaszajo nie napisał nic co można by potwierdzić.

A jeśli chodzi o Metin2:

Jeśli na ten Twój Cabal, czy tam 2M zjebało by się od chuja neo tak jak na metina ze 2 lat temu? Już byś nie miał takiego pola do popisu.

Więc wiesz skąd ty możesz coś o mnie wiedzieć, że tak mnie osądzasz?

roomy.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o userów, to każdego równo traktujemy. Nie ważne czy zarejestrował się 2 lata temu, czy wczoraj. Co do warnów to zostały przydzielone dobrze. Masz warna za 2 inne posty, więc jest ok.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...