Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack - Wykryty

YellowViper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozesz probowac odpalac z jakims programem mw2 liberation podobnym zeby bana nie dostac.

Jesli jest wykryty i grales na nim to za kilka dni/tygodni dostaniesz bana.

A jak cie ktoś nagrał to na 100% bedziesz miec bana

Co ma do bana to ze ktos go nagral? Valve nie przyjmuje raportow.

Opublikowano (edytowane)

met94, nie wiem dlaczego miałeś "-". Ode mnie macie po "+".

A na 100% dostane bana jak nim grałem? A jak już będę zbanowany to jak grać na publicznych serwerach?

A i jeszcze jedno.. Może się pomyliłem.. Może on jest nie wykrywalny. Mógłby ktoś to potwierdzić że jest wykryty?

Z góry dzięki

I jeszcze coś... Na ile taki ban może być? I czy jak mam bana i ominę go i wejdę do gry na hackach to dostane 2 bana? o.O

Edytowane przez YellowViper
Opublikowano

met94, nie wiem dlaczego miałeś "-". Ode mnie macie po "+".

A na 100% dostane bana jak nim grałem? A jak już będę zbanowany to jak grać na publicznych serwerach?

A i jeszcze jedno.. Może się pomyliłem.. Może on jest nie wykrywalny. Mógłby ktoś to potwierdzić że jest wykryty?

Z góry dzięki

I jeszcze coś... Na ile taki ban może być? I czy jak mam bana i ominę go i wejdę do gry na hackach to dostane 2 bana? o.O

Jesli vac go wykryl to na 100% dostaniesz bana.

Na publicznych serwerach bedziesz mogl grac tylko na alteriwnecie, przez mw2 liberation bedziesz mogl dalej prywatne na oryginale.

Jak juz dostaniesz bana to mozesz sobie uzywac wszystkich haxow i ci nic nie zrobia, nie ma czegos takiego jak 2 ban bo byloby to bez sensu.

W steam support pisze ze bany sa na zawsze.

Opublikowano

Dzięki Wielki!! Obsypałbym Cie + ale da sie tylko 1 dać.. :(

A jeszcze jedno małe pytanko.. Skoro ban jest dożywotni to dlaczego niektórzy piszą, że mają już 3 bana.. itp..

Pzdr i jeszcze raz dzięki! +++++++

Opublikowano

Trzeciego bana ? WTF Gdzie tak czytałeś, może mieli bana na aIW który da się obejść ? Dalej j/w, wykrywalny = ban po kilku dniach, jeżeli nie to może sobie pograsz z miesiąc czy dwa do następnej aktualizacji i ban pójdzie. Potem tylko aIW lub steamloader.

Opublikowano

Eh.. Więc jak to jest?? Jak mam bana i mam aIW to czy moge grać normalnie na publikach? Ze wszystkimi graczami?

Mozesz gra publika ze wszystkimi graczami ktorzy tez uzywaja alteriwnet.

Jak ktos pisze ze dostal 3 bana to raczej chodzi o to ze kupil 3 razy gre i na 3 kontach bana zaliczyl.

Opublikowano

Oo! A to będę mógł grać tylko z tymi co mają zcrakowanego CoD'a?! OMG! Nie da sie inaczej? A SteamLoader?

Z SteamLoaderem tylko prywatne mecze.

Opublikowano

O rany.. A jak morza grać na banie? Tylko że normalnie? Publiki ze wszystkimi graczami?

Nie mozna, musisz kupic znowu gre.

Czy jak bana nie dostałem to moge go użyć??

Mozesz. -_-

Opublikowano (edytowane)

I mnie nie zbanują jak użyje m00Scana?

A i jeszcze czy jakbym np. zrobił 2 partycje i na niej bym zainstalował CoD'a(na którym mam bana na partycji 1) to czy nie miałbym bana na partycji 2?

A jeszcze jedno.. A jak założę 2 konto i tam będę haxował to czy jak mi zbanują 2 konto będę mógł grać na 1?

Edytowane przez YellowViper
Opublikowano

I mnie nie zbanują jak użyje m00Scana?

A i jeszcze czy jakbym np. zrobił 2 partycje i na niej bym zainstalował CoD'a(na którym mam bana na partycji 1) to czy nie miałbym bana na partycji 2?

A jeszcze jedno.. A jak założę 2 konto i tam będę haxował to czy jak mi zbanują 2 konto będę mógł grać na 1?

1. Z tego co mi wiadomo m00Scan wyłączy tobie grę jak wykryje że masz włączony VAC (NIE JESTEM PEWNY). Więc on nie wyłączy VACa.
  2. Jedno konto = jedna gra. Możesz sobie do woli kopiować te pliki ale i tak będzie działać tylko ta kopia która jest w folderze Steam i w rejestrze. Więc jak dostaniesz bana to na drugiej kopi sobie nie pograsz. Ponieważ info o banie Valve trzyma na swoich serwerach.
  3. (znowu) jedno konto = jedna gra. Nie da się do kilku kont dodać jednego CDkeya. Chyba że kupisz 2 CSkeye ale obawiam się że TEŻ MOŻESZ DOSTAĆ BANA nawet jeżeli nie włączysz haxa. Ponieważ nie wiem czemu ale VAC skanuje dyski o.O

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...