Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aimbot

Bryan OConnor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje mianowicie Aima.

Szukałem troche forum, ale nic znaleźć, grałem troche na External BoxESP, ale aim w tamtym czicie jest po prostu chyba niedopracowany, ponieważ gdy przytrzymuje ppm to idzie mi na przeciwnika, ale po sekundzie skacze mi celownik do przodu a potem na dół. Jeżeli macie jakiś Aim, który nie zmienia gry i szansa na bana jest 1% to prosiłbym o załadowanie go tutaj, dziękuje ;)

Opublikowano

up

u mnie masz + bo mi działa ale kicka co mniej wiecej 3-4 rundy

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Dawidek:

Dałbyś jakąś instrukcje do tego?

@path:

w 5.1 aim nacelowywuje, ale jak chce walnac multi killa, to po 1 killu celownik mi lata po calym ekranie.

w 5.2 jest bardziej dopracowany, lecz wolny, bo gdy cel mi się rusz aim nie nadaza i kule lecą obok heda...

Opublikowano

ja mam problem z tym hackiem bo klik na prawą strzałke ustawiam ale nic się nie dzieje

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

bo tak jest zrobiony ten hack wchodzisz do menu hacka i jak ustawiasz to klikaj pare razy na dane ustawienie prawą strzałką i enterem a zeby powrócic do menu to lewa strzałka na klawie i aby wyjsc tez z menu to jeszcze raz lewa strzałka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Result: 34 /42 (81.0%)

Łoooooooo... ja bym tego nie ściągał dziwię się że jeszcze nikt nie napisał. Rozumiem żeby 1 antywirus wykrył albo dwa ale nie 34 !!!

34777.png Steam : Igunana1994

24676.png Skype : Aleksander.pawlikowski

28148.png

33251.gif

--- Jak pomoglem daj + ---

4583.jpg }

23438.gif }}}} WIELKA TRÓJKA (niedługo czwórka !!!)

32506.png }

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Większość AntyVirusów trojana wykrywa...

@dawidek1258 żadnych awarii nie było, bo trojan co innego robi (chyba, ze ty ten plik wyposażyłeś w ten virus...)

@Dzihado Nikt na skany nie patrzy, liczy sie tylko to żeby pobrać, i cheatować :D

Nie pobierać, tym bardziej nie uruchamiać!

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Większość AntyVirusów trojana wykrywa...

@dawidek1258 żadnych awarii nie było, bo trojan co innego robi (chyba, ze ty ten plik wyposażyłeś w ten virus...)

@Dzihado Nikt na skany nie patrzy, liczy sie tylko to żeby pobrać, i cheatować :D

Nie pobierać, tym bardziej nie uruchamiać!

akurat to nie mój hack tylko pobrany ze strony,ale ten sam co ten: http://www.mpcforum.pl/topic/188648-tutcatalyst-hax-undetected/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Naturalnie wyposażony w trojana. Nie mówię, że ty ten hack stworzyłeś, ale ty mogłeś do niego trojana dołączyć... -.- Trojan, i tyle, nie ma żadnego pie******ia, ze nie. Koniec tematu.

Z mojej strony polecam innego hack'a, wyposażonego i w Aim'a jak i w WH, no recoil, czy co tam chcesz ;d

Link do tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/244399-kidebr-aimbot-v1337/page__p__1672997__hl__kidebr__fromsearch__1#entry1672997

survarium_user_bar_en.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...