Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam[ Quest...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam questa, który po użyciu itemu np 30226 wpisywało się nazwę gracza, po kliknięciu OK banowało go i wylogowało. Wiem, że można takie coś zrobić. Jeżeli nikt nie ma takiego questa to proszę o zrobienie. WojJTeK liczę na Ciebie :)

Widziałem takie coś na cheatforge czy UG, ale nie potrafię tego odszukać. Kojarzę nazwę tematu z Banned item czy blocked item...

@down Tak :O, widziałem w tym quescie set_player_status BLOCK czy jakoś tak, myślałem, że to działa. To jak banować tak jak na PL, że np. wchodzi się na stronę, wpisuje się nazwę gracza, banuje i wywala jednocześnie?

Opublikowano (edytowane)

To były jajca ...

Było GET :D To było najlepsze.

Stronkę w php robisz zapytanko do mysql ( STATUS= BLOCK ) i pakiet na wywalenie gracza z serwa ;d

Edytowane przez WoJjTeK

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

@up A mógłbyś jeszcze powiedzieć, co dodać do niego, żeby na /n pojawiła się informacja o banie gracza i jego nick? A i mówiłem, żeby dało się to użyć z poziomu zwykłego gracza :) Z góry dzięki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...