Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[8.62] Neobot 2.1 Crack

Zolw365

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hack!

Twoje MD5, które podałeś w niby scanie się nie zgadza z tym prawdziwym, który przed chwilą skanowałem, a co za tym idzie wstawiłeś lewy scan.

Poza tym wykrywalność to 5/ 43 (11.6%)

Scan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=a0615833aa496c7453a077c95461c8378955fe0c9a256e91d1d7abf2f5f5639e-1287228769

MultiClient Pod Tibię 8.62

22.09.2010

100% Made by Me

Opublikowano

Przepraszam, zapomniałem przeskanować ponownie gdyż plik był już kiedyś skanowany. Bardzo Przepraszam. Ale crack jest 100% bo sam na nim jade od tygodnia

Opublikowano

Ludzie, co w myślicie, że to jest crack do Neobota? Haha po pierwsze to nawet nie jest plik dll, druga sprawa ze Cracki bardzo mało ważą 10-100 KB, on nawet jak generował keyloggera nie zmienił wielkości pliku.

@up

To usuń te linki i temat do zamknięcia będzie.

Opublikowano

a Ty miślisz że zorbienie cracka to jest TYLKO DODAWANIE troche linijek kodu? Nie tylko, czasami trzeba też usunąć łącze, przez co crack waży mniej. Do NeoBota nie ma takiego czegoś jak crack .dll. jest to tylko i wyłącznie plik EXE! | Nie wiem czemu ja to tutaj w ogóle wstawiałem, lepiej było wystawić na allegro.pl przynajmniej bym miał trochę grosza

• Dodaj nową pozycję...