Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Mu, Zacina Sie, Grafika Radeon Ati 4870, Win 7

Walczacy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

Kupilem plyte glowna z zintegrowana karta graficzna, ktora sie nadaje do ogladania filmow,(gralem na niej w mu) strasznie sie cielo normalnie pokaz slajdow, ale jak stalem solo afk nie przeszkadzalo mi to. Postanowilem kupic nowa grafike(radeon 4870 1gb) przeszedlem gta4, gram w mafie2, gry te chodza normalnie.

zas gra MU ONLINE w dalszym ciagu tnie sie... w opcjach przy wlaczeniu lunchera zaznaczone jest 32bit, lecz w praktyce wyglada to jakby gra chodzila na 16bit klatkami odswierzajacymi sie co 1s. przeinstalowalem gre, nic nie daje, mam najnowsze sterowniki do karty graficznej ze strony www.ati.com

posiadam WINDOWS7 x32bit ultimate. w dodatku mam problem z game startem(gdy klikam na stronie START GAME pisze zeby zainstalowac "game start" (instalowalem 20x i to samo) widzialem na innym forum taki sam problem, lecz nie bylo na niego odpowiedzi.

gre sprawdzam wchodzac w maina w plikach mu. prosze o pomoc.

gram w GMO

Opublikowano

Zrób update sterowników karty graficznej.

W sprawach Mu Online można na mnie liczyć.

Nie pomagam hakować serwerów na pm.

Jak jesteś lamusem to zostaniesz nim do końca ...

A, jak dobry chłopak z Ciebie to wychowasz się na gościa

Rejestacja: 16.12.2007

KidMod Muonline: 06.09.2010

Moderator MuOnline: 20.09.2010

Opublikowano

A co do Start Game, spróbuj na innej przeglądarce. Mi na Firefoxie co chwile pokazywało, żebym zainstalował komponent, który był instalowany 10x (coś jak u ciebie).

Pomogło uruchamianie launchera przez Internet Explorer.

aaa

Opublikowano
1. Firefox users: In your Firefox browser go to Help > check for updates > run the recommended update

2. (After you done the step 1) If show you to install the WebzenFx3GameStarter in your browser you should uninstall the WebzenFx3GameStarter (from Control Panel>Add/Remove Programs>WebzenFx3GameStarter)

3. Be sure you already used a program to clean the old registry (as CCleaner) and reinstall it again (using the account type for XP or installing as Administrator for Vista/Windows7 users).

4. If the error persist, logout from website, close the website (all and not only from game website), do a fast web history clean (temp files, cookies, etc), open again the website, login and try to connect to game.

1. Użytkownicy firefoxa: w swojej przeglądarce przejdź: Pomoc > Sprawdź dostępność aktualizacji > Uruchom zalecane aktualizacje.

2. (Po zakończeniu kroku pierwszego) Jeśli po kliknięciu Start Game pokazuje Ci komunikat o instalacji startera, odinstaluj WebzenFx3GameStarter (Panel sterowania > Dodaj/Usuń programy>WebzenFx3GameStarter).

3. Przeczyść rejestr (używając np. CCleaner) i reinstaluj (używając na XP swojego konta, bądź instalując jako administrator na windows Vista/7).

4. Jeśli błąd nadal występuje, wyloguj się, zamknij stronę (tylko strony muo, reszty nie trzeba zamykać), przeczyść historię (pliki tymczasowe, ciasteczka itd), otwórz stronę ponownie, zaloguj się i spróbuj połączyć.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...