Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia 8.62[Spis Kilku Botów]

bondwbo356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko ladnie opisane ale uzytkownik ma 10postow wiec lepiej nie bede sciagac, a pozatym 2up twierdzi ze keylogery ;]

13032777318975834031.gif

Opublikowano

wszystko ladnie opisane ale uzytkownik ma 10postow wiec lepiej nie bede sciagac, a pozatym 2up twierdzi ze keylogery ;]

A po za tym ten co twierdzi ze keylogger nie sprawdzil tego i mowi ze wirus....

I jeszcze jedno pytanie do niego: Czy ty myslisz ze bot zajmuje 10bm czy wiecej??moze nawet nie wiesz co to jest jak piszesz takie glupoty

biay5png_rqxxqwh.png
Opublikowano

@up

Nom, mój Elf zajmuje 21MB nabku

Czlowieku ty jestes jakis tępy??? czy widzisz tu zebym wrzucal Elfbota?? jak on nie istnieje pod tibie 8.62

I nie pisz ze ktos jest nobkiem jak piszesz takie glupoty jak nie ma takiego bota co zajmuje 20 mb

Wez sie lepiej nie udzielaj bo zal sluchac takich jak ty.... Piszesz chyba tylko zeby nabijac posty. Ja prosze admina o ostrzeżenie albo zabanowanie takigo kogos

biay5png_rqxxqwh.png
Opublikowano

Czlowieku ty jestes jakis tępy??? czy widzisz tu zebym wrzucal Elfbota?? jak on nie istnieje pod tibie 8.62

I nie pisz ze ktos jest nobkiem jak piszesz takie glupoty jak nie ma takiego bota co zajmuje 20 mb

Wez sie lepiej nie udzielaj bo zal sluchac takich jak ty.... Piszesz chyba tylko zeby nabijac posty. Ja prosze admina o ostrzeżenie albo zabanowanie takigo kogos

1. Mowie, że crack do Elfa zajmuje 21MB i nie napisałem pod jaką tibię.

2. Twoje boty nabku:

Ng: Pobieranie: setup-5.0.1.exe | 2.5 MB,

TibiaAuto:TibiaAutoSetup_2_7_0.exe | 3.5 MB

GhostBot: GhostBotNGv0.0.8.exe | 2.7 MB

MutteyBot: Muttley_Bot_v0.28.exe | 0.8 MB

Np.: TibiaAuto powinna ważyć: 3,7MB, sprawdź na http://tibiaauto.net/

3. Twoje boty nie są spakowane w rar, więc gdzie są cracki? (może mi zaraz powiesz, że zbindowałeś z instalką haha)

Opublikowano

1. Mowie, że crack do Elfa zajmuje 21MB i nie napisałem pod jaką tibię.

2. Twoje boty nabku:

Ng: Pobieranie: setup-5.0.1.exe | 2.5 MB,

TibiaAuto:TibiaAutoSetup_2_7_0.exe | 3.5 MB

GhostBot: GhostBotNGv0.0.8.exe | 2.7 MB

MutteyBot: Muttley_Bot_v0.28.exe | 0.8 MB

Np.: TibiaAuto powinna ważyć: 3,7MB, sprawdź na http://tibiaauto.net/

3. Twoje boty nie są spakowane w rar, więc gdzie są cracki? (może mi zaraz powiesz, że zbindowałeś z instalką haha)

Ty naprawde jestes tepy ... na hotfile.com wagi plikow sa zaokrąglane jak bys nie wiedzial.... Czy ja napisalem ze dodaje cracki?? I nic o cracku do Elfbota nie pisalem!!!! juz mnie wkurzasz ....

biay5png_rqxxqwh.png
Opublikowano

@up

Skoro nie dajesz crackow, to po co opisujesz jak uruchomić Ng i po co wogle komuś same instalki bez cracków? Instalki można pościągać z oficjalnych stron....

Opublikowano

@up

Skoro nie dajesz crackow, to po co opisujesz jak uruchomić Ng i po co wogle komuś same instalki bez cracków? Instalki można pościągać z oficjalnych stron....

wez juz przestan juz nie mam sil do ciebie trzymaj sie

biay5png_rqxxqwh.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...