Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Problem] Koń Bojowy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatnio próbuje zrobić misję na boja chyba ze 6 razy :/ Niestety nigdy się nie udało :( Więc mógłby mi ktoś zrobić mapkę gdzie mogę znaleźć na pustyni tych łuczników?? Pomoc będzie nagradzana :)

ohcrapp1.gif
Opublikowano

Wokół oazy jest ich bardzo dużo ;) Mapka chyba nie będzie potrzebna w tym przypadku ^^ Jak ja robiłem boja to jakoś mi robili go poza oazą i się udało o dziwo o.O Gdzie? Tego nie wiem po siedziałem w m1 :D

1280314365-U1.png

Opublikowano

Siemanko. ;]

Jak już wyżej post @UP napisał że " Misję Na Konia Bojowego " robimy na pustyni. Tak owszem dużo osób robi Konia Bojowego wokół oazy lecz tak naprawdę na całej mapie są łucznicy. Jest kilka miejsc gdzie możemy znaleźć łuczników. Niestety Ci nie podam gdyż ostatnio konia bojowego robiłem na PL'u jakieś 3 miesiące temu ( Oczywiście z ekipą ). Ja także Ci polecam znaleźć ekipę ( Najlepiej przyjaciół oraz full PT ).

Pozdrawiam TylkoKomentuje

Wisi mi to czy dasz mi - czy +. Wolę abyś kliknął na brzuszek pajacyka. Oto strona www.pajacyk.pl

Opublikowano

Siemanko. ;]

Jak już wyżej post @UP napisał że " Misję Na Konia Bojowego " robimy na pustyni. Tak owszem dużo osób robi Konia Bojowego wokół oazy lecz tak naprawdę na całej mapie są łucznicy. Jest kilka miejsc gdzie możemy znaleźć łuczników. Niestety Ci nie podam gdyż ostatnio konia bojowego robiłem na PL'u jakieś 3 miesiące temu ( Oczywiście z ekipą ). Ja także Ci polecam znaleźć ekipę ( Najlepiej przyjaciół oraz full PT ).

Pozdrawiam TylkoKomentuje

I po co się wypowiadasz?? W tym poście raczej mu nie pomogłeś bo nie na całej mapie są łucznicy... Leci raport za spam.

Najwięcej łuczników jest:

min_pustynia96e2.jpg

Ja osobiście polecam ci zapłacić 4 osobą +60lv i masz pewnego boja.

Ja z koleżanką (67lv) i dwoma kolegami (63lv), (58lv) robiliśmy(ja w m2 stałem :) ) I zostało 15 min :D

Opublikowano

Ja robilem z 65 lvl boja w oazie i zostalo jak UP 15 min :D

PRZEMOC nie jest OZNAKĄ SIŁY ale SŁABOŚCI - Bł.Ks.Popiełuszko

Wiesz co :-) : Nie obchodzi mnie to czy dasz -/+ - to jest beznadziejna zabawa wasza ... lepiej wejdz na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka ;]

kisloo.jpg

Za co Kurwa ten WARN ?!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...