Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy To Mozliwe? :X

99991111a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kiedy w grze widzialem jak ludzie na Egypt rzucali po 10 jednakowych granatow czy jest jakis hack na to? z gory dzieki za linka albo cos, bo wiem ze o hacki nie prosimy.. -.- ale jakby ktos byl w stanie to prosze...

9625174_4_25.png

Opublikowano

Nie kiedy w grze widzialem jak ludzie na Egypt rzucali po 10 jednakowych granatow czy jest jakis hack na to? z gory dzieki za linka albo cos, bo wiem ze o hacki nie prosimy.. -.- ale jakby ktos byl w stanie to prosze...

W dawnych czasach na innych grach były takie hacki ale teraz są takie zabezpieczenia by nikt sobie nie zwiększał ilości amunicji ,że się nie da takiego zaprogramować.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

W dawnych czasach na innych grach były takie hacki ale teraz są takie zabezpieczenia by nikt sobie nie zwiększał ilości amunicji ,że się nie da takiego zaprogramować.

Hmm powiem wam tak lagow nie mam wcale ;) Bylo to 12 dni temu okolo i 3 osoby rzucalo po okolo 10 granatow..

9625174_4_25.png

Opublikowano

Jedna odpowiedź;

Normalnie oni są super PRO hackerami i zrobili sobie hacka :P

Nigdy się z takim czymś nie spotkałem, albo masz takie lagi że .. nawet nie chcę myśleć. o.O

Opublikowano

jest coś takiego jak dodatkowy slot na granaty , ale można mieć max. 3 granaty w backpacku... :)

Nie da się mieć 3 Granatów.JACY WY WSZYSCY NIE OGARNIĘCI !.Da się mieć 1 Granat 1 Flash 1 Smoke w jednym bagu .. żal i minusujcie mnie sobie wyjebane mam

7451251_4_1.png

9709696_4_1.png

Opublikowano

Kurwa ile razy mam mowic nie mam lagow ... a wiem ze ma sie sloty bo sam mam na 70 cos dni i mam 3 rozne granatty bo 3 jednakowych sie nie da... Pozostaje przy odpowiedzi ze sami zrobili se hacka wiec do zamkniecia przepraszam za wulge nie wytrzymalem...

9625174_4_25.png

Opublikowano

Albo masz laagi jak koledzy @Up mówili ale to raczej ktoś zna się na tworzeniu hacków w C++ i tworzą sobie sami hacki są na mpgh raczej takie poradniki ale to jest bardzo spomplikowane

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^