Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dodawanie Gm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż mam taki problem z dodawaniem gm na swoim prywatnym serwerze.

Robie wszystko według wielu różnych poradników które pokazują zawsze to samo lecz gdy wchodzę do gry to moja postać dalej nie jest gm. W NaviCat wchdzoe w common gm host zmieniam na ip swojego hamachi zapisuje wchodzę w gm list dodaje swoją postać wszystko dobrze wpisuje daje implerator zapisuje i postać w grze jest dalej zwykłą postacią. Proszę o pomoc daje + chyba ze ktos chce - 5 itd itp

Opublikowano

Z jaką końcówką wpisujesz ip z hamachi? Powinieneś ze zwykłą :) Jak dodajesz ze .100 to się nie dziw, że nie działa. Tak w ogóle najpierw stworzyłeś postać, a później jej dałeś gm czy najpierw w gmlist dałeś gm postaci która nie istnieje, a później dopiero ją stworzyłeś? :huh:

1280314365-U1.png

Opublikowano

nie trzeba robić reboota po dodaniu gm, wystarczy ze inny gm wejdzie na serwer i wpisze /reload all, lub jesli nie ma gm, to wylacza srv ja zawsze robie ctrl + c, ./stop z kilka razy, a pozniej ./start

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...