Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zrobic Strone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz do mnie, to ci pomogę .

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

[s]mam pytanko bo kiedy robilem serva na hamachi mialem no-ip serverek chodzil wylaczylem clieta pobawilem sie w notatniku mcn.exe chyba jakos tak, potem zapisalem i mialem swoje IP i wkleilem je w wyszukiwarke i strona odnaleziona wszystko zrobione stare nicki chyba z przed roku jkies goscie po 98 lvl itd itp ale teraz chcialem zrobic server no hamachi przez spol poniewaz nie chce miec przez hamachi bo to gow...o, neta mam iPlus 7,2mb/s niestety zmienne IP (stary zrezygnowal z neti nie wiem czemu) jezeli macie jakas rade jak zrobic server no hamachi i strone serva na zmiennym IP tylko tyle wiem ze trzeba miec no-ip ale to mam z gory thx za pomoc jak cos pisac na PW lepiej

thx jeszcze raz z gory[/s]

banner.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...