Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M24 Poradnik

Sxoxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz celować około centymetra nad głową celu.

Tak jest przynajmniej jak chcesz ze spotu w pierwszej bazie na Harbor Idzie w Derb chcesz trafić wroga na ostatnim w NIU.

Przeważnie strzela się na takie dystanse z tej broni nigdy większe więc cm nad celem dawaj celownik.

up masz w temacie?

wlacz hacka z no spread i trafisz

Grając tylko hackami skilla nie będziesz miał -.-

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Noto za bardzo niewiem bo nie gram tą bronią ale zobacz to co ja ci napisałem albo kolega wyżej

•  
  • Musisz celować około centymetra nad głową celu.
  • Tak jest przynajmniej jak chcesz ze spotu w pierwszej bazie na Harbor Idzie w Derb chcesz trafić wroga na ostatnim w NIU.
  • Przeważnie strzela się na takie dystanse z tej broni nigdy większe więc cm nad celem dawaj celownik

.

@@edit albo tak jak ja ci powiedziałem zobaczy jakim sposobem bedzie ci lepiej pomogłem daj + :D

Gram na priv metin2 i na pl-u s17 nick na pl-a dam na PW, a na privie gram pod nickiem BuFFka .

Oto link : http://www.mpcforum.pl/topic/322828-durablemt2-beta-pl-dedyk/ Serdeczie zapraszam na serwer i do gry na jinno.

Zbieeeram " - " ! ; DD

Opublikowano

dokładnie, z m24 trzeba celować nad głową w zależności od odległości, jest to "realistyczna" gra więc pocisk opada, natomiast przy broniach typu ai_aw nie ma tego [problemu?]

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

Opublikowano

Graj, graj, graj aż w końcu się wprawisz i będziesz same hedy śmigał. I nie potrzeby jest do tego tutorial. :P

@@edit I zgadzam się z kolegą up, grając na hackach nie opanujesz skilla m24!!!!!!!

37397.jpg

Opublikowano

M24 wali pod celownikiem, psg nad, a aw50f w dokladnie w srodek.

10 more

Opublikowano

Nie opłaca sie grać na hakah. Po czasie Ci sie to znudzi i będziesz na dodatek gorzej grac :] ja nie wiem czemu ale m24 nie ogarniam. Wole SSG. Duzo osób pisze ze to gówno ale zależy dla kogo^^ Sxoxi po czasie dojdziesz do wprawy. Gra sniperem nie jest taka łatwa ale jest przyjemniejsza

snikersproject1.png
Opublikowano

Naucz sie skilla no scope to dobry skill dla wszystkich snipow

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...