Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Snajperem

Mroziak ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dzisiaj postanowiłem nauczyć się trochę grać snajperem ;< Nigdy nawet nie próbowałem tym coś osiągnąć.

Gram od wakacji , rate 0.80 (Tak ,wiem źle zacząłem- ale szkoda mi kasy na reset ;D Teraz zapewne było by 1+)

Więc kupiłem PSG + mp5k , i wchodzę do gry ...

I nie idzie ;d Z samego PSG zabiłem 5 może 6 osób.

Z mp5k tylko idzie ,choć też nie za dobrze , bo strasznie mało ammo :D

I moja prośba brzmi ,powiedzcie jak tym grać ? :D Jakieś wskazówki , porady , co na 2 slot etc.

W jaką część ciała strzelać (chociaż ja w ogóle nie mogę trafić ;<)

Nie ogarniam ... ;d

Z góry dzięki.

Za wysoka.

Opublikowano

Jeśli masz PSG i chcesz wbić łatwo ratio to wbijaj na Harbor IDA : )

Tam ze spotów zdejmuj innych. Nie staraj się szybko strzelać i zabijać.

Naceluj i wypal dopiero.

Trochę wprawy musisz nabrać, ale po dłuższej grze będziesz to robił automatycznie.

Najlepiej do trenowania skilla snajperem nadaje się podstawowe M29.

Zabić na hita się nie da. A jak w przeciwnej drużynie są snajperzy to często właśnie z PSG czy AI_AW.

Oni mogą zdjąć na hita, dlatego celują gdzie popadnie. Grając M29 masz zazwyczaj tylko jedną szansę.

Dlatego też, ściągasz po headach. Uczy celności.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Razor łap +

@TOPIC z psg nie zostawaj na jednej campie lataj po mapce zacamp i fire, a i gdzie strzelać?Hmm najlepiej w head'a to oczywiste ale jak by co wal gdzie popadnie psg jest szybkie więc 3x lub 2x w klate i dead ;p

EQ:

1- Pięści

2.-i tutaj mamy taką małą sprawę...ja na twoim miejscu kupiłbym DESERT EAGLE chyba za 3k an 7 dni 3-4 strzały i chłop pada ale wada taka : Ma 7 naboi w magazynku ;/

3.- No twoje PSG ;d

4.- Jak masz kase w rly an wydatek to możesz kupić adrenaline może stamine zamiast granatów ;d

Dziękuje Dobranoc

Opublikowano

mi najlepiej snajpem gra sie na marien w niu na sp, whodzisz tam i zanim do ciebie podbiegna rozwalisz ze 2, potem schodzisz

i idziesz albo w kolumny albo na marien i rozwalasz tych ze srodka itd :P

GRA SNAJPEREM JEST NAJLEPSZA

pomoglem daj +

Opublikowano

Jeśli masz PSG i chcesz wbić łatwo ratio to wbijaj na Harbor IDA : )

Tam ze spotów zdejmuj innych. Nie staraj się szybko strzelać i zabijać.

Naceluj i wypal dopiero.

Trochę wprawy musisz nabrać, ale po dłuższej grze będziesz to robił automatycznie.

Najlepiej do trenowania skilla snajperem nadaje się podstawowe M29.

Zabić na hita się nie da. A jak w przeciwnej drużynie są snajperzy to często właśnie z PSG czy AI_AW.

Oni mogą zdjąć na hita, dlatego celują gdzie popadnie. Grając M29 masz zazwyczaj tylko jedną szansę.

Dlatego też, ściągasz po headach. Uczy celności.

@UP M24 nie M29 :P

Opublikowano

Razor łap +

@TOPIC z psg nie zostawaj na jednej campie lataj po mapce zacamp i fire, a i gdzie strzelać?Hmm najlepiej w head'a to oczywiste ale jak by co wal gdzie popadnie psg jest szybkie więc 3x lub 2x w klate i dead ;p

EQ:

1- Pięści

2.-i tutaj mamy taką małą sprawę...ja na twoim miejscu kupiłbym DESERT EAGLE chyba za 3k an 7 dni 3-4 strzały i chłop pada ale wada taka : Ma 7 naboi w magazynku ;/

3.- No twoje PSG ;d

4.- Jak masz kase w rly an wydatek to możesz kupić adrenaline może stamine zamiast granatów ;d

wtf adrenalina na4slot jeszcze nie widziałem bo tak na prawde jest na 6 a on ma pewnie preme skoro kupil psg czyli ma prem a jak ma preme to moze kupic adrenailine bo kosztuje tylko 8k dniarow na 30dni

@topic ja ci nie doradze bo nienzwidz snipa a chciałem tylko kolege poprawic

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

mi najlepiej snajpem gra sie na marien w niu na sp, whodzisz tam i zanim do ciebie podbiegna rozwalisz ze 2, potem schodzisz

i idziesz albo w kolumny albo na marien i rozwalasz tych ze srodka itd :P

GRA SNAJPEREM JEST NAJLEPSZA

pomoglem daj +

Ktoś Ci rzuci fraga i leżysz do końca rundy ... Sniperem trzeba umieć grać refleks, zręczność itp. ;p A co do marien to jak jest drabina i koloniej ten filar to wskakujemy za niego i się wychylamy ;p

Opublikowano

celnosci uczy skill no scope czyli tak

1. Bierzesz M24

2. celujesz w typa bez scope czyli bez zblizania celujesz bedzie napis i strzal taki skill na gape ale czesto mi sie zdarza ze jak w ziemie trafie to koles ma heada z M24 a z aw normalny kill

3. jak sie nauczysz z M24 mozesz z psg juz probowac

4 skill deski marien zoltki chyba wiadomo juz co to jest :D ale dla przypomnienia wchodzisz na spot podchodzisz do dech i wychyl sie w prawo i ustaw sie tak zeby przez ta szpare widziec spot Niu i zabijasz

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...