Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Nicku...

Gość krzywy231

Jak myślisz !  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przyda si? taka opcja ?

• Tak .
      4
    • Nie .
      6
  2. 2. Chcesz zmieni? nick ?

• Tak.
      3
    • Nie , podoba mi si? !
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio naszła mnie myśl o zmianie nicku ( Jednorazowo ) , przy randze : PostMaker .

Tylko moderatorzy , globalni , administratorzy i gold member'si posiadają tą opcję , a każdy nie będzie pełnić funkcji np. moderatora , ponieważ wniosło by to wielkie zamieszanie do konkretnego działu .

Osoby , które narzekają na swój nick m.in :

• PRO User
  • Ja
  • Doyyumhwaji

Proszę pisać swój nick poniżej !

Im więcej osób tym opcja może być dodana .

Dziękuję i pozdrawiam !

Krzywy :]

Opublikowano

Ja jestem za tym że to głupi pomysł. Trzeba było sobie wymyśleć jakiś fajny na początku teraz to kaszana. Zmiana nicku jest jakimś na swój sposób wyróżnieniem za prace dostając odpowiednią range. Postmaker to nikt inny jak spamer. I niby za spamowanie ma mieć taki przywilej? No dobra. Byłbym na tak jakby było takie coś że np. ty z krzywy231 chciałbyś sobie zmienić nick. I tą zmiane nicku musi zatwierdzić GM lub Adm. Inaczej to jest bez sensu.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

I przy tym robi się za duży zamęt. Na boardzie Metina 2 chyba jest jeszcze ta funkcja (nie jestem pewny, pół roku temu dostałem bana za 100% warnów), można było co miesiąc sobie zmienić, i po tym pierwszym miesiącu niektórych użytkowników trudno było rozpoznać. Tak więc jestem całkowicie na nie, nick nie jest przecież najważniejszy.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

@up: Na boardzie teraz można zmieniać raz na pół roku

@top: Jak najbardziej popieram, ale jak Mizzer wspomniał za zgodą Globca lub Admina, a Postmaker to nie tylko spamer bo by nie zdążył wbić 10 postów, ponieważ dostałby perma za 100% które były za spam...

1280314365-U1.png

Opublikowano

Nie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jestem na NIE. Zmiana nicku jest możliwa dla rangi Gold Member, a żeby dostać tą rangę trzeba sobie zasłużyć. Niech to będzie nagrodą, a nie przyjemnością.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Ja jestem za tym że to głupi pomysł. Trzeba było sobie wymyśleć jakiś fajny na początku teraz to kaszana. Zmiana nicku jest jakimś na swój sposób wyróżnieniem za prace dostając odpowiednią range. Postmaker to nikt inny jak spamer. I niby za spamowanie ma mieć taki przywilej? No dobra. Byłbym na tak jakby było takie coś że np. ty z krzywy231 chciałbyś sobie zmienić nick. I tą zmiane nicku musi zatwierdzić GM lub Adm. Inaczej to jest bez sensu.

Postmaker to zwyczajna ranga od iluś tam postów, jeżeli uważasz, że każdy z tą rangą to spamer to jesteś idiotą.

Na nie. ;o

Opublikowano

Ja jestem za tak, ale zmiana jednorazowa od np. 500 postów.

Wtedy nie będzie noobkow którzy zanim nabija swoje pierwsze 10 postów już zmienia nick :unsure:

Przecież żeby było sprawiedliwie dla gold memberow zmiana ich nicku max.3 razy i będzie git :P

Opublikowano

Postmaker to zwyczajna ranga od iluś tam postów, jeżeli uważasz, że każdy z tą rangą to spamer to jesteś idiotą.Na nie. ;o

Nie miałem na myśli każdego użytkownika z tą rangą. A ciebie już uraziłem.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano (edytowane)

Nie, gdyż nikt by nie wiedział kto jest kim gdyby ona była od jakiegoś tam tytułu użytkownika... niektórzy w miesiąc albo mniej biją postmakera ...

@btw.

wydaje mi się że powinny być 3 opcje w ankiecie "nie mam zdania"

Edytowane przez Lenart
Opublikowano

@up

Pisałem do pewnego globca i powiedzial ze nie zmienia :)

Opublikowano

Odpada. Za 2 dni bym nie wiedział kto jest kto :huh:

Postarać się o wygraną Gold Membersa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...