Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieraczek.Pl

Ali3nz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wie ktoś coś o tym servisie? Bo dostałem jakby do zapłaty 100zł za "Korzystanie z serwisu". ok 29 września dostałem takiego e-maila ale do dziś nic więcej. Czy oni tylko straszą? Proszę o Odp. Daje "+"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm... to było w telewizji i nie straszą. W umowie którą podpisujesz jest zawarta zgoda na zapłatę. Ten serwis to jeden wielki shit. Urzędnik to czytał 3h i dopiero sie doczytał, a co dopiero zwykły człowiek... Poszukaj w necie jak ominąć tą zapłatę bo oni NIE straszą. :mellow:

edit:

hmmm... to było dawno w TV to może coś z nimi zrobili. no cóż...

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Opublikowano

Proszę poczytaj tu sobie:

http://www.money.pl/forum/temat,43,1706802,1706802,15,0,pobieraczek;pl;-;zaakceptowanie;regulaminupodpisanie;umowy.html 

PS:Nie płać tym sukinsynom !!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

strasza na forum travian.pl tez koles mial problem :) ale to tlyko strasza wiec ja unika tej strny I NA PRZYSZLOSC PODAWAJ FALSZYWKI PRZY REJSTRACJI NA DOWONALDACH

jesli pomoglme prosze -

- nie + ;(((((

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Haha tez mam tam konto i to jest glupie.

jaja sobie z ciebie robia jakby mieli na policje po informatykow i w ogole robic wielka sprawe ze 100zl to by ich wyśmiali.

Nie chce juz mowic o tym ze na wykopie ludzie botami pozakladali kilka tysiecy kont więc oni i tak juz maja tyle do bawienia sie ze abuahahah

Nie zaplacilem im i nie zaplace

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Akceptując ich regulamin ( rejestrując się ) zobowiązujesz się zapłacić im 98 zł z groszami :P zapewne nie ściągają tych należności ale jak zaczną to macie przesrane :P

Haha po obejrzeniu tego:

http://www.youtube.com/watch?v=8tjMQVQu1QQ&feature=related

Zrozumiałem że ten pobieraczek może nas cmoknąć ;] w 2009 i 2008r. nie wpłynęło żadne oskarżenie co do klienta że nie zapłacił

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Potem policja zapuka do drzwi i będzie nie miło. Oglądałem o tym pobieraczku w magazyn reporterów i potem gość miał nie przyjemności

cudo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...