Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yt2Game Is

SiemaEniu:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiecie może kiedy IS będzie działać???

Moje Postacie

ServeR : CandyLongju :

Fanutin 98 LvL WP 6 x P ON

ServeR : Land Of PowA :

SiemaEniuBM 108 LvL WP 6x P ON / OFF

ServeR : NerdMT2

SiemaEniuBM 73 LvL + BM 2x P ON

Na CandyLongju Zamienie 2 x Smiercio +8 1 do PvP a drugie Do Expa i swiętego +6 Za swiętego +9 lub dożuce jeszcze 1kkk za bron dla sury na 95/105 Lv +7 +8 +9

Postaw + lub może małą piąteczke nie być żyła bądz kolega :D

Opublikowano

Ten serwer z tego co wiem ma iść do kosza czyli go nie będzie...

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/223501-co-nie-co-o-grze/
Opublikowano

@Up

A ja jestem zdania , że dobrze jest z IS . Pewnie nawet nie pomyślałeś , że gdyby był restart postaci i wql serwa to Chinole dostali by eQ itp. od Gm' a tak jak na większości chińskich privów .

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A ja tego is nie kapuje.Na starym koncie miałem 20999 czy cos a na nowym koncie mam 2999 i mi praktycznie na nic niestarcza.

2.Sciągnełem clienta ważącego 409 mb i lunchera i dupa cos po chinsku pisze.Jak ktoś pomoże z 2 tymi problemami ma + czy tam --- i 5* lub 1*

Opublikowano

@Up

A ja jestem zdania , że dobrze jest z IS . Pewnie nawet nie pomyślałeś , że gdyby był restart postaci i wql serwa to Chinole dostali by eQ itp. od Gm' a tak jak na większości chińskich privów .

Layer, teraz wszyscy na serwerze mają hwangi, to jest po prostu idiotyzm. W dodatku te buty/tarcza/kolczyki z kości itd to już wgl totalna porażka a mając 2kk sm można kupić sobie kolce z kosci słonia i te 2, buty, tarcze, hwanga.

Chińczycy gówno by dostali od GM'a bo na tym serwerze itemki są z IS'a >.< Zaraz na początku po dodaniu SM na stare konta nawet Chińczycy kupowali od wszystkich hwangi, więc wiesz..

Kiedyś miałeś mini to było dobrze, teraz mini to syf i tyle.

Wprowadzenie 2kk sm do IS'a ostatecznie dobija ten serwer, jeszcze trochę i on upadnie.

Z resztą, płakać po nim nie będę, kiedyś było fajnie to grałem, teraz niestety nie ma już po co, jak 120 wbija się w 2 minuty.

Pozdrawiam,

Dreamer/Volumeo

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Zapraszam do tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/223480-masz-problem-z-prywatnym-serwerem-nie-dziala-zajrzyj-tutaj/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...