Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam dylemat chcę mieć postać s/s nukera jednak mam już z setem doskonałym z spearem nuekra 78 lvl 1:5 int z 417k sp

mam dylemat chce przebudować na s/s problem nie tkwi w sp ponieważ spokojnie do 90 lvla wyrobie się z sp itp potem się do farmie

jednak chodzi mi o pvp i pvm na bulidzie ktory był 1:5 int io czy nuker s/s będzie owiele gorszy jeżeli będzie 1:5 int i teraz będę full int dodawać

na ile to okolo wydzie tym czasowo było 1:5 jeżeli do 100 będę samo int dodawać to koło 1:7 wyjdzie czy taki bulid będziie se radzić na pvm oraz pvp

prosze o szybką pomoc pisać tutaj priv lub gg (nie podawaj gg pubilcznie ;])

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

Nie wiem po co zmieniasz, ale s/s 1:5 będzie tragiczny :P

Zostaw tego spear'a ew. zamień się z kimś na postacie, bo s/s to pure INT ew. blader STR hybryda się nie nadaje zbytnio.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Nie wiem po co zmieniasz, ale s/s 1:5 będzie tragiczny :P

Zostaw tego spear'a ew. zamień się z kimś na postacie, bo s/s to pure INT ew. blader STR hybryda się nie nadaje zbytnio.

ale jeżeli do 100 lvla dodawać będę int to nie będzie 1:5

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Opublikowano

niee.. moim zadniem nuker to tylko full int.. z 1:5 juz o troche bd mial mniejsze dmg.. tak jak powiedzial kolega wyzej zostaw albo sie z kims zamien.

sygna1o.jpg

Opublikowano

hmm spróbuj może jeśli taki build by ci odpowiadał hybryda S/S 1:5 do końca juz ;]

Bicheon 110/ fire 110/ cold 55/ light 55 to najlepsze rozwiązanie dla 1:5 s/s ;]

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

Żadna hybryda do s/s nie pasuje. Jak już tak bardzo chcesz to próbuj dawać do końca w int i zobaczysz co z tego wyjdzie. Moim zdaniem najlepiej by było jakbyś zmienił na 1:7 i zostawił spear albo zamień się na postacie.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Żadna hybryda do s/s nie pasuje. Jak już tak bardzo chcesz to próbuj dawać do końca w int i zobaczysz co z tego wyjdzie. Moim zdaniem najlepiej by było jakbyś zmienił na 1:7 i zostawił spear albo zamień się na postacie.

wziełem i sprzedałem postac za 180 zł :D 80 lvl 1:5 nadal nuker sos spear +5 czapka +3 fb set tylko spodni necakle i ringi na 80 nie były ale były fb na mnieszy lvl

czuje że mi się opłąciło ^^ postac ff do 90 max

nie chce teraz spamować tematami czy ktoś doradzi mam myśl na zrobienie postaci jakiejs jakiegos bow/bladera s/s raczej juz nie chce nukera ządnego blader albo bow i myśle nad warriorem w ostatecznosci ale nie chce farmic prawie 1,3m spi zmieniac broni co 2 hity na pvp ktos pomoże w wyborze bulidu bladera albo bowa?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Opublikowano (edytowane)

Weź bow'a, jest jedną z najlepszych postaci na pvp.

#Edit

@UP

Na allegro pewnie.

Edytowane przez wojtek12

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...