Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okradanie Kont = 1 Rok

0wNeDxMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyrok za ukradnięcie konta w metin2 !!!

Strzeżcie się noobki ! Nie ukradajcie kont w metin2 !!!

Pozbawienie wolności na 1 rok lub zawieszenie , grzywna . :*

333wvpx.png

By GaryOak

Proszę...wiem że nie dasz + ale wiem że dasz -

wojnaz.png

Opublikowano

Do wiezienia mozesz isc, jezeli wlamiesz sie na maila, wyslesz key loggera albo cos...

A itemow z gry nie ukradniesz (z gry doslownie) wiec nic nie ukradles formalnie.

Wszystkie postacie, itemy itp naleza do GF (jezeli np o PL wersje chodzi).

Jak ktos nie podal passow nikomu, nie pobieral ZADNYCH hackow itp, to nie musi sie bac o kradzież.

Tyle ode mnie. Pozdrawiam, Dobo

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

Hahahaha ale bzdury ten film jest śmieszny tam coś było o metin2 i to mnie rozbawiło człowieku wziełeś przerobiłeś w photoshopie.

PS i niby ty byś nikomu konta nie ukradł?...ukradł byś bo jesteś jeszcze małe dziecko co obraża "strzeżcie sie noobki" kto to piszę dorosły?...Nie dziecko...a neo są pazerne na konta...

Zaraz pewnie dostane minusa bo ci się odpowiedź nie spodobała...tak?

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/223501-co-nie-co-o-grze/
Opublikowano

Kuwa! Sorki za slownictwo ale bylo juz, moze nie w wersji filmu, ale ten sam akt oskarzenia jak na paru zdjeciach i paru tematach.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Dobra dajcie spokój kto okradł/ukradł niech się martwi co z nim będzie ;]

Zbieram +/- ;D

Woj Mental lv 63 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 38 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 55+ Ban Kronos

Woj Mental lv 48 Ban Kronos

Ninja Dagger lv 34+ Obecnie Off Syriusz

Wojownik Mental lv 75+ On Kronos

Opublikowano

konta sa wlasnoscia firmy Game..... a ty tylko przeznaczasz swoj czas na granie postacia, wiec sprawa skonczy sie identycznei jak tego ziomka co w TVN pokazywali

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

ehh to takie pierdolenie kotka za pomocą młotka Itemy,postacie itd SĄ WŁASNOŚCIĄ GAMEFORGE i Za skradnięcie tego nie ma kary grzywny czy więzienia tylko ban I TYLE moim zdaniem takie tematy są BEZ SENSU

Opublikowano

A ja wam powiem tak:

Historia nowa i niesłychana bo kogoś ukarali za okradanie kont/konta.

Ale nikt nie myśli o tym jakim cudem???

Powiecie, że w internecie nie można być anonimowym? Że zawsze można złapać?

Może tak ale ta akurat sprawa była prosta w rozwiązaniu bo koleś doskonale wiedział kto go okradł i kto ma aktualnie jego itemy więc policja nie miała za dużo roboty, praktycznie mieli kolesia na tacy.

A gdyby nie było sprawcy i trzeba było go szukać, po IP, po logach serwa itp?

Wtedy nikt by za to nie beknął bo sprawa była by zbyt błaha aby wszczynać skomplikowane postępowanie, pisać nakaz do TP o udostępnienie danych IP, osobowych itp, szukanie logów serwa(pisanie do Gameforge)

Podsumowując powiem wam, że koleś zrobił głupotę, że zaraz nie sellnął itemów, nie przerzucił na nowe konto itd itp bo wtedy nic by mu nie udowodnili.

RMCF

Opublikowano

Pełna amerykanizacja a tak po za tym włamanie się na czyjeś konto i jednoczesne go okradzenie jest równe kradzieży w sklepie ponieważ ktoś kradnie nam czas który my przeznaczyliśmy na zdobycie itema ,lvl-a czy czego tam a więc dobrze ktoś zrobił że wniósł sprawę do sądu

Opublikowano

Za wirtualne "rzeczy" nie powinni karać, ale inna sprawa jest z włamaniami na serwery policji itp. .

To włamanie na czyjeś konto to jest to samo ale na mniejszą skalę.W Sumie w tej sprawie powinni wycofać metina bo za dużo idiotów w niego gra i dają się złapać na byle sztuczki...

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...