Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Komendy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam takie otóż pytanko jaka jest komenda na gm-mode gdzie ja wpisac lub jak i gdzie ja aktywowac :D

Daj +sika :D

Legalize IT!!!!!!

Opublikowano

dzis o to samo sie pytalem a powiedzieli ze neosem jestem ale podobno /set_event_flag

ale to nei dziala wpisywalem na kazdym servie procz hamachow i nic sie nie dzialo tylko nie ma takiej komendy

i jak zbirasz + usun temacik bo poleca -

Opublikowano

ta komenda to pic na wode gm mode wlacza specjalny skrypt ,,bash panel"

a masz do tego strone bo byla i padal a potem jakiec cba sa itp takie jak proserwery.cba itp

Opublikowano

postepuje wedlug instrukcji i mi wyskakuja takowe bledy

Warning: socket_connect() [function.socket-connect]: unable to connect [0]: Próba połšczenia nie powiodła się, ponieważ połšczona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połšczenie nie powiodło się, ponieważ połšczony host nie odpowiedział. in C:\xampp\htdocs\xampp\pnorm\shutdown_pnorm.php on line 63

Warning: socket_write() [function.socket-write]: unable to write to socket [0]: Żšdanie wysłania lub odebrania danych zostało zablokowane, ponieważ gniazdo nie jest podłšczone i (podczas wysyłania przez gniazdo datagramu przy użyciu wywołania �wy�lij do�) nie podano adresu. in C:\xampp\htdocs\xampp\pnorm\shutdown_pnorm.php on line 69

Warning: socket_recv() [function.socket-recv]: unable to read from socket [0]: Operacja ukończona pomy�lnie. in C:\xampp\htdocs\xampp\pnorm\shutdown_pnorm.php on line 70

Daj +sika :D

Legalize IT!!!!!!