Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pliki Na Odbugowanie Epików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram na serwerze LocMT2 na spolszczeniu, jest to niemiecki serwer. wbiłem tam już 77lv zrobiłem sobie ząbkowany nóż ale jego obrażenia to 0 a szybkość ataku 114% :(

Chciałbym was prosić o pliczek do odbugowania ich do wklejenia do polskiego clienta. Będę wdzięczny, poleci + dla każdego co pomoże i 5.

Pozdrawiam WojoxMT2.

Opublikowano (edytowane)

Musisz rozpakować locale_it z packa z ich clienta, znaleźć później item_proto, rozpakować locale_pl z twojego clienta i wkleić item_proto z ich clienta do folderu gdzie masz rozpakowany locale_pl z twojego clienta, nazwy itemów będziesz miał po włosku, ale będzie normalne dmg ;)

@edit: locale możesz rozpakować pakerem np. stąd:

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez Doyyumhwaji
1280314365-U1.png

Opublikowano

a mógłbym poprosić o jakieś wytłumaczenie jak to rozpakować? :P ja odbugowuje po raz pierwszy locale i nie mam niemieckiego clienta :(

@Edit

No ok. Ale skąd mam wziąć niemieckie item_proto z odbugowanymi epikami? ;/

Opublikowano

Jak rozpakujesz packerem od Merkona, stworzy się folder 'Source'/'Output', w nim wchodzisz do:

To jest ukryta treść, proszę

I tam wklejasz nowe item_proto, wracasz do folderu gdzie rozpakowywałeś pliki i plik RootPackGen.xml przesuwasz na m2.exe, ot cała filozofia :P Plik locale_pl kopiujesz do Pack clienta i już :)

Opublikowano

no wiem próbowałem właśnie ale jak już wszystko niby jest OK to gdy to przeciągnę jakiś błąd jest pisze że "(line:123 code:1)" czy coś takiego ;/