Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medal Of Honor 2010

LaurenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kultowa seria Medal of Honor™ powraca na front! Tym razem, po raz pierwszy w dziesięcioletniej historii tego bestsellerowego cyklu gier, opuścimy pola bitewne II wojny światowej i przeniesiemy się do czasów współczesnych, wprost do Afganistanu.

Nowa produkcja spod znaku Medal of Honor trafi na rynek w 2010 roku i umożliwi wcielenie się w żołnierza pod rozkazami amerykańskiego Naczelnego Dowództwa. Twórcy gry ściśle współpracują z Dowództwem Sił Operacyjnych Stanów Zjednoczonych, aby jak najlepiej odwzorować współczesne pole walki. Afganistan jest idealnym miejscem, aby móc zaprezentować nowoczesny konflikt zbrojny, inspirowany prawdziwymi wydarzeniami.

Nad kampanią przeznaczoną dla jednego gracza czuwa zespół specjalnie na tę okazję wydzielony z naszego studia EALA. Natomiast tryb multiplayer jest przygotowywany we współpracy z EA DICE -- twórcami popularnej serii Battlefield™. Oba studia otrzymały zadanie stworzenia nietuzinkowej gry oferującej rozwiązania najnowszej generacji.

- Kiedy postanowiliśmy nadać marce Medal of Honor nowy kierunek, pomyśleliśmy również o jej korzeniach, jednakże przeniesionych w realia współczesnej wojny. Żołnierz z naszej nowej gry to najbardziej zdyscyplinowany, rozważny i przygotowany wojownik na polu bitwy. To żywe narzędzie wojny -- powiedział Greg Goodrich, producent wykonawczy Medal of Honor. -- Mamy zaszczyt blisko współpracować z takimi właśnie ludźmi, aby stworzyć grę, która ukaże ich wojenne doświadczenia.

- EA zawsze lubiło opowiadać wojenne historie. Nowy Medal of Honor jest wierny tej tradycji. Czujemy, że najlepszym sposobem opowiadania o współczesnej wojnie i elitarnych żołnierzach są właśnie gry - powiedział Sean Decker, wiceprezes EALA. - Jesteśmy dumni ze współpracy dwóch ekip: EA Los Angeles i EA DICE. Nadchodzący Medal of Honor będzie niezapomnianą grą z gatunku wojennych strzelanin.

Wymagania sprzętowe :
Minimalne wymagania:

System Operacyjny - Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7
Procesor - Pentium D, 3.2GHz / Core 2 Duo, 2.0GHz / Athlon 64 X2
Pamięć - 2GB RAM
Karta Graficzna -- Karta musi posiadać 256MB pamięci lub więcej oraz posiadać taki chipset lub lepszy: NVIDIA GeForce 7800 GT ; ATI X1900. Podobne chipsety w wersji mobile (w laptopach) mogą nie spełniać wymagań.
Miejsce na dysku HDD - 9GB
Karta muzyczna -- Taka która współpracuje z DirectX 9.0c
DirectX - DirectX 9.0c
Napęd - 8x lub szybszy CD/DVD Drive

Zalecana konfiguracja sprzętowa do płynnej pracy gry:

System Operacyjny - Windows Vista (SP2), Windows 7
Procesor - QuadCore 2.0Ghz
Pamięć - 2GB RAM+
Karta Graficzna -- Karta musi posiadać 512MB pamięci VRAM oraz jeden z następujących chipsetów (lub lepszy): NVIDIA GeForce GTX260; ATI Raedeon 4870
Miejsce na dysku HDD - 9GB
Karta muzyczna -- Taka która współpracuje z DirectX 9.0c
DirectX - DirectX 10
Napęd - 16X CD/DVD Drive

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Grę można byłlo pobrać 4 dni temu, dzisiaj wstawiam film z ostatniej misji, nie polecam kupować tylko dla trybu SP, strata kasy gra zrobiona dla multiplayera.

userbarwb.png

Opublikowano

no właśnie zastanawiam się czy nie kupić dla multi... jeśli jest takie samo jak w Becie to ja podziękowałem ...

Opublikowano

Mam grę, i BARDZO się zawiodłem.

Graficznie gra jest do tyłu o jakieś 2 lata, dajcie spokój, tak zjebanych tekstur, słabych wybuchów czy innych rzeczy dawno nie widziałem. Multiplayer to ogólnie też porażka, bo kurwa pare map i 4 tryby to jednak za mało jak na tak doskonale reklamowaną grę.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

mhm tak więc chyba kupię coda xD

a co do map to pewnie będzie tak samo jak w BFBC2, co jakiś czas, nowe mapy itp.

Opublikowano

Właśnie zamówiłem orginała, zrobie gameplay'a z multiplayera i możecie wtedy na czysto ocenić czy chcecie kupić czy nie... wg. mnie multiplayer może okazać się niezły, mapy będą tak jak w bf'ie

userbarwb.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niepodoba mi się nowy Metal of Honor, ponieważ:

1. Kompletny nowicjusz przejdzie tą gre w 4 godziny.

2. Efekty dżwiekowe są średnie.

3. Więcej niechce mi sie pisać.

Mooże poczekam aż stanieje chciaż do 50 zł może wtedy będzie warta mojej uwagi.

ywug.jpg

Smacznego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...