Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aimbot Do Soldata V1.5.0.

Ratunku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dziś zaprezentuję Wam cheata do Soldata 1.5.0.

Menu Cheata widoczne po kliknięciu na klawisz "Esc"

haxb.png

Żeby nacelować na głowę przeciwnika trzeba przytrzymać Środkowy Przycisk Myszki ( Scroll )

Wszystkie funkcje cheata widoczne na screenie. Każda z nich działa w 100%. Póki co Aimbot jest nie wykrywalny, nie kickuje z serwerów.

Plik:

http://w940.wrzuta.pl/plik/5vyFni7i9NX/d3d8

Scan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/df595cdaacadb3da70a835da18d08198fd076375

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

Ściągnąłem ten pliczek i co z nim zrobić? Normalnie wrzucić do soldka? I już od tak w grze będę miał takie menu?

@ Jak wrzucam do soldata i wchodzę w gre to nic się nie dzieje, nie ma żadnych opcji po kliknięciu ESC, są tylko te co zawsze.

@ Ok nie wiem co zrobiłem ale mi działa choć na początku nie chciało :P

Opublikowano

Plik D3D8 wrzucasz do folderu z soldatem, kiedy wchodzisz na serwer klikasz ESC i powinno działać.

02402750183503470554.png

Opublikowano

Mi niechce dzialac klikam ESC i nic ;/

ten plik co sciagnalem ma nazwe 0_d3d8.dll

@zmienilem nazwe na D3D8 i dziala

thx

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

nazwa od razu po dowloadzie powinna być D3D8. Nie wiem jakim cudem Ci się ona nie zgadza.

02402750183503470554.png

Opublikowano

@ metin111

możesz wytłumaczyć swój problem, bo nie do końca rozumiem.

02402750183503470554.png

Opublikowano

Moim zdaniem ten jest dobry, ale full snowy (do demo wersji nie ma co porównywać) też jest zajebisty (wg mnie ^^) tylko dużo osób nie umie z niego korzystać lub go nie ma po prostu. Dzisiaj na jednym climbie spotkałem się z kolesiem którego teleportowało do każdego kolesia w grze i zabijał go 1 ciosem z pięści. Teleportować się w ten sposób ja też umiem (masskil) ale co to może być z tym zabijaniem? Nie znam żadnej opcji w snowym która by działała w ten sposób, IamIam też czegoś takiego raczej nie ma, ten cheat też... wie ktoś może co to może być?

Opublikowano

W tym hacku co jest podany przeze mnie jest opcja pomnożenia przez trzy swojej siły. Być może uderzeniem z pięści przy opcji Damage x3 zabije na hita przeciwnika.

02402750183503470554.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...