Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś Nowego W Dziale Silkroad?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Z czystej ciekawości, i może w potrzebie dla działu utworzyłem ten oto temat. Może niektórzy z Was zauważyli, że prace w dziale SRO ostatnimi czasy stają sie nudnę, monotonne i bez zmian. Dlatego też chciałbym spytać użytkowników, czy mają jakieś pomysły, aby to zmienić. Moglibyście prezentować tutaj swoje pomysły na konkursy, jakie możemy przeprowadzić. Tak jak kiedyś bodajże jeden z moderatorów zaaranżował konkurs na tworzenie poradników a nagrodą była zmniejszenie poziomu uwarnowania.

Osobiście mam pewien pomysł, z dość pokaźną nagrodą. Może z czasem wdrąże go w życie, jednak zastanowię się czy warto. ;)

Tak więc zachęcam do prezentowania swoich pomysłów, za najlepsze myśle, że administracja SRO pozwoli ściągnąć pokaźny procent z Waszych warnów.

Pracę muszą być zgodne z tematyką naszego forum, tj. Cheats & Hacks & Bugs. Nie jakieś pierdolenie kota w bambus a'la "Najlepszy filmik PVP", bo nie oto chodzi, a żeby rozwijać nasze forum zgodnie z ustalonym na początku kierunkiem.

Pozdrawiam,

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No tak D&G utworzył taki konkurs i użytkownicy robili poradniki tylko dla nagrody.Po jakimś czasie poradniki nie były aktualizowane i były nie ważne i trzeba było je odświeżać...

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada i od razu wpadł mi pewien pomysł ...

Opisanie silkroada własnymi słowami ;)!. dokładnie opis

Teraz wpadłem na pomysł o :

Stworzenie filmiku wykorzystującego Hacki / Boty / Bugi ;)

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

Chciałbym dodać, że pomysły mają się wiązać z tematyką forum tj Cheats, Hacks & Bugs. Ewentualnie, prace nie na temat możecie w dyskusji ogólnej zamieścić, ale nie to ma na celu ten temat.Dział Silkroad chcę rozwijać w "tym", ułatwiającym życie kierunku, dlatego mam nadzieję, że wykażecie również zainteresowanie w tej sprawie. ;)

Opublikowano

taa ktos ci nakreci tuta jak uzywac loadera lub bota i ma wygrac?

hackow i wiekszych bugow do silka nie ma, albo ludzie sie tym nie dziela.

Opublikowano

Chciałbym dodać, że pomysły mają się wiązać z tematyką forum tj Cheats, Hacks & Bugs. Ewentualnie, prace nie na temat możecie w dyskusji ogólnej zamieścić, ale nie to ma na celu ten temat.Dział Silkroad chcę rozwijać w "tym", ułatwiającym życie kierunku, dlatego mam nadzieję, że wykażecie również zainteresowanie w tej sprawie. ;)

Dlaczego wgl Cię nie ma jako moderator -.-.Szczerze mówiąc jest inaczej bez Ciebie (o maj gat jak to brzmi, ale muszę tak to ująć :P).Wróć wiem że szkoła i inne sprawy, ale przecież nikt Ci nie każe siedzieć non stopen...

----------------------------------------------------------------------------------------

ziomqa brakuje i nie wiadomo po co wziol exa, ale nie offtopujmy ;]

Son.

Opublikowano

Może najpierw porozmawiajmy jaka nagroda by za to była.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Może najpierw porozmawiajmy jaka nagroda by za to była.

Nagroda pieniężna odpada, myślalem nad ofiarowaniu jednej z moich postaci w Silkroadzie. Wszystkiego dowiecie się w swoim czasie.

Jakby nagroda była wysoka, to by się rzucili jak sępy, napisali na odpierdol 20 poradników i "Who Win ?" a nie oto chodzi. ;)

@Nuclear & Son

Pomyślę, pomyślę nad tym, bo jak mam później zaniedbywać dział to nie wiem czy się za to brać ponownie. Akurat jest weekend, nigdzie ze znajomymi nie poszedłem, więc mogę poświecić te "kilka minut" na MPC. ;)

Opublikowano

@UP

Raczej myślałem coś o nagrodzie ale na forum, nie w silku.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

Napewno odjęcie pokaźnego procentu z warnów, no i podczas wybierania kid'a też zawsze macie jakiś + (o ile was to interesuję, oczywiście). ;)

Opublikowano

No to może byśmy poprawili wszystkie tuty o botach bo już niektóre są nieaktualne.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł, tutorial dot. ibota przestarzały. Jako sposób poprawy obierzcie napisanie nowego topicu, wtedy się podwiesi nowy stary odwiesi. ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Brak wiekszego zaangazowania ze strony uzytkownikow. Ewentualne pomysly prosze zglaszac na PW do mnie badz innych moderatorow.

Jestem zmuszony zamknac i odwiesic temat, szkoda, poniewaz kroily sie dosc ciekawe nagrody. Mam wielka nadzieje, ze nastepnym razem, gdy spytam Was dostane naprawde wiele pomyslow oraz checi do pomocy ich realizowania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...