Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Fireteam

farmer1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po nowym patchu wejdzie nowe FT-Black Lung. Najprawdopodobniej będzie przypominało DT-trzeba wykonać polecenia na czas.

Screen:

blacklung.jpg

Review

http://www.youtube.com/watch?v=SZAYhUIJ7WY&feature=player_embedded

Gameplay:

http://www.youtube.com/watch?v=gaxMy7geZcA

Źródło:

gordonsys.net

Proszę MINUSY :P

@Edit

dużo minusów ma Farmer ;p a on se tak żartował że chce minusy chyba .... dobra ja już nie pisze w tym temacie bo będzie spam.

face_1282902026_by_Tabok.png

Opublikowano

No ciekawie się zapowiada :D

+ za info

EDIT

Hah sry nie doczytałem że minusy ^^

Opublikowano

cholernie duża ;D mam nadzieję że to będzie coś w stylu desert tunder a nie Cabin ;) bo jak tam się bronić jak tyle wejść jest o.0

@down

Ciekawe jaką o.0

Opublikowano

Farmer, to że będą mobki z Cabin to nie znaczy że trzeba się bronić ;) (mogą sobie krążyć a my mamy za zadanie je wybić (tak jak w L4d) ;)

@down

nom, jak to się mówi, poczekamy zobaczymy ;) osobiście wolał bym żeby to był atak jednak ;)

Opublikowano

Zajebista mapa ;P

O wiele więcej miejsca.

Dziękować za Info łap +

Ciekawe kiedy zostanie wprowadzona ; ]

Podejrzewam ze w przyszlym patchu czyli moze za 2 tygodnie w srode

Opublikowano

Ahh, wkoncu cos nowego. Zoombi beda takie jak w CF bo widac na ss, ale znajac zycie to ta mape wprowadza na swieta wraz z swiatecznym eventem tak samo jak bylo z cabin fever. Znowu beda nowy server zakladac gdzie nie bedzie mozna robic ft bo inaczej gdzie bys nie wszedl to kazdy bedzie testowal ta nowa mape. Juz sie nie moge doczekac, chociaz nexon mnie zbanowal za nic to chyba zaczne juz dzis wbijac lvl zeby miec dobre bronie na ta mape. Plusik dla cb

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

o fajnie . ;):D wkońcu coś sensownego wymyślili :D....................................

22ae6f0a29b7.gif

cooltext453009762.gif

Pomogłem daj +

Pomogłeś mi daje +

Opublikowano

bardzo fajne ale za duże i za ciemne :) to trzeba będzie na telekillu + full bright ciąć :)

przeciez mapa nie bedzie taka jak w trailerze , tak samo jest z nowymi grami , calkiem inny trailer od rzeczywistości . napewo da rade ja przejsc bez hakow

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...