Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały Problem

VioiD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam mały problem odnośnie Combat Arms całkiem niedawno formatowałem wszystkie dyski

Wgrałem na nowo sterownik, programy i również gry. Kiedy włączam Combata czasami wyskakuje mi jakiś błąd

Wyświetla sie jakiś komunikat po czym mam jedna opcje "Zamknij proces" Nigdy wcześniej tak nie miałem

moge najwyżej pograć 1 godzine po czym wywala i mam ten sam komunikat. Również mam problem z dostaniem się na

Clan <---Miejsce w którym masz rozpiskę swoich kolegów w klanie klikam na odnośnik Clan po czym nic sie nie dzieje

Jak klikne kilkakrotnie wywala mnie z gry.Nie sądze że to wina sprzętu zwłaszcza ze 2 dni przed formatem jechałem na max detalach.

I tutaj jest moje pytanie czy ktoś miał kiedyś taki problem i w jaki sposób go zlikwidować

oczywiście za pomoc lecą plusy lub minusy jak kto woli.

Opublikowano

Kiedy włączam Combata czasami wyskakuje mi jakiś błąd

Jakiś? Czyli jaki wrzuc SS.

Czasami? Czyli to się nie dzieje zawsze.

Wrzuc SS, bo kojarze o co chodzi ale nie jestem pewnien.

Opublikowano

Teraz będzie mi ciężko zrobić screena bo nie zawsze mam ten błąd a co do wchodzenia w menu clan odkryłem coś ciekawego

Kiedy klikam na Clan obraz staje w miejscu muzyczka leci ale gdziekolwiek indziej klikam słychać dźwięk wybrania danej opcji ale obraz ani ruszy.

zminimalizowałem grę i włączyłem z powrotem. Po chwili ujrzałem ze jestem w menu clanu ktoś wie o co chodzi ?

Częściej zdarza się że mam disconnect podczas ładowania mapy.Wywala mnie do pulpitu a gra się wyłącza.

Może nie mam jakiegoś sterownika lub programu?

P.S Inne gry śmigają na max detalach i żadnego problemu z nimi nie mam, gram w AVA i również nie mam żadnych błędów.

Edit:

Udało się zrobić screena

To jest ukryta treść, proszę

Teraz to już nawet Combat się nie włącza dostaje Dc zanim wyświetli mi się menu z logowaniem.

Opublikowano

Nie znam się na błędach które występują na Vista lub 7 ale wszystko możliwe iż coś ci blokuje CA.

Zamknij zbędne programy .

Antyvira Fire Walla oraz Zaporę

9368_gold.png

Opublikowano

Dobra..

Miałem identyczny problem.

Na początek będziesz musiał pobrać sobie od nowa Combata, śmiem wątpić ale chyba nie ma innej opcji,

prawdopodobnie coś jest nie tak, pliki się zepsuły i nie da się nic zrobić..

Nieraz tak jest, czasem działa a czasem nie..

A można wiedzieć jaką masz kartę graficzną ?

Opublikowano

@Up

oczywiście moja karta graficzna to NIVIDA GeForce 9800 GT

Z samego rana odinstaluje Combata i ściągnę na nowo

@ omekpall

Posłuchałem twojej porady jednakże problem występuje nadal

Ale za chęci łap plusa

Opublikowano

Zapory systemowe / Antywirusy wyłączone ?

Uruchamiasz jako Administrator (+ ewentualnie w zgodności z XP) ?

Może coś blokuje Ci po prostu proces ...

Opublikowano

Proste , jezeli zalezy ci na normalnym graniu w CA to zrób formata , i pobierz combata od nowa , zainstaluj wszystkie niezbedne sterowniki. Nie instaluj jakis dupereli , bo niektore programy moga ci to blokowac . Pierw sprawdz czy bedzie ci chodzil combat normalnie , potem mozesz poinstalowac swoje programy , bo zanim znajdziesz ten problem to przez ten czas nie jednego formata mogłbyś zrobic , to jak szukanie igly w stogu siana . Pozdrawiam

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Nie mam na razie żadnych programów oprócz antywira zaporę zawsze mam wyłączoną

Formata nie będe robił gdyz nie dawno co go robiłem. Jakies 4 dni temu...

Pobrałem gre od nowa ale problem nadal nie jest rozwiązany :mellow:

Opublikowano

krótko zmień sobie sys. na xp off wszystkie zapory i downloader od nowa CA (ostatnio CA coś głupieje nieprawdaż ??) a i ściągnij sterowniki ze strony Nvidii do karty graficznej i do kompa powodzenia z naprawą proponuje format ponowny CAŁKOWITY kompa jak @UP próbowali

06070010_KozaKiJuZ.png