Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Koniec Gry Candylongju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

chciałbym Wam oznajmić iż Lazy, DeathAdder i DeathBody zarówno jak SendKill zostali zbanowani za niedozwolone oprogramowanie na candylongju, albowiem był to 1hit killer (deathbody za skillhacka 170 użyć :P).

Może ktoś mnie znał, może nie, w każdym razie chciałbym wszystkich pożegnać, nie bd już tam więcej grał chyba że ktoś mi da postać 90 lvl z w miare eq : d

dziekuje all za wsparcie i wgl

zacheciliscie mnie do robienia syrka na +9 i zrobił :) ale to juz inna historia

wracam sobie wczraj ze szkoły uradowany "jee dziś założe destino z kd +8" a tu prosze: <załącznik>

Dlatego ostrzeżenie:

NIE UŻYWAJCIE 1HIT killera na bossy w wczesnej nocy tj. 22:00-3:00 wtedy gm siedzi na zinkach i banuje.

grałem w Chunjo

Pozdrowienia dla Mrau oraz H34RT jedyni co mi coś tam dali :<

Takie nawiązanie do bana: Permabannato il player DeathBody [lvl 96] dell'account kubagega1 per aver fatto uso di skillhack un totale di 170 volte. ^^ efekty kamermoda i stwierdzenia: "po co mi berek, mam multihacka, ładuje w duchowe."

Lazy 97, DeathAdder 95 DeathBody 96

Wiele itemów siedziało +9 :) farta miałem ogólnie all robiłem bodziami nie bawiłem się w podreczniki :>

Gra bez farta chuja warta
Edytowane przez Kubus1337
classes06.png

Opublikowano

Ahh no to i ja się pożegnam ban na MrauDagPL zaraz po zbanowaniu Mrau prawdopodbnie za 1hit -.- czy to nie żałosne ? MrauDagPL 0 hacków i ban . Pozdrawiam wszystkich i mówię wam nie traćcie czasu na ten serwer tak czy siak zostaniecie zbanowani za mod kamera

MrauDagPL 95 lvl sami wiecie jakie mialem eq zegnajcie

ban za 1 hit killer i skill hack pozdro dla tych kurwow jebanych nigdy nie gralem na hackach ale oni wedza lepiej

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Aha, fajnie, dzięki za info...

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...