Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Halloween

DuPcZaNeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jak wyglądasz ^^.

Jak masz jakieś klucze stare niepotrzebne, albo jakiś zbędny metal to przyodziej się w te rzeczy ;].Może wyjść dobrze ;].

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Wez se błotem twarz obmyj tak jak dziewczynka z filmu egzorcysta jak masz długie włosy lub peruke to ułóż tak samo i twarz już masz zrobioną ze strojem to nałóż jakąś szmate ^^

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Weź stare prześcieradło wytnij otwór na głowę i na ręce .. i załóż pomaluj się kredką (do oczu) i Chuja :D

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Podkradnij dynie większą od swojej głowy, wytnij mroczną mordę, nałóż ją na głowę, zrób miejsce na latarkę po czym ją wsadź do dyni (czytaj nowej główki ;) znajdź jakąś czarną płachtę nie wiem czarną poszewkę, firanę...

zrób z tego coś ala worek i włóż to na siebie... będziesz wyglądał jak dyniogłowy kosiarz z kreskówek... albo nie się nie przebieraj wtedy będziesz wyglądał strasznie...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wez kartke A4, narysuj na niej dupe o wymiarach twojej twarzy i przymocuj to sobie

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Kto obchodzi halloween w polsce ?

Jehowi? Też chodzą po domach i czegoś chcą.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

U mnie w mieście jest pełno neo-kidów które w ten dzień żebrzą o cukierki :huh:

@Topic: Weź zdjęcie z legitki i zmień na format wielkości twarzy - to podziała :rolleyes:

1358809676-U384748.png

Opublikowano

W Tamten rok dla beki ja z kolegami chodziliśmy tak sobie, tzn. u jednego ziomka byliśmy i dostaliśmy lajtową czekoladę :D.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

hahaha

Nieśmieszne.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Weteran
Opublikowano

chodzicie po domach a polowa ludzi nie wiem ze jest halloween

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Pomaluj sobie kredką oczy na czarno, weż biała koszule, i jakieś stare spodnie, potargaj je założ na siebie, weż jakiś czerwony tusz i obsmaruj koszule białą i będziesz zombie :D, a i jak masz lakier taki zwykły do włosów to sobie je zrób takie matowe i będziesz straszył :D

@up bardzo dobry pomysł :D

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Znam darmowy sposob w 100%!

Wystarczy Ci tylko noz. Popatrz na zdjecia np w necie, a pozniej sobie np odetnij ucho, rozetnij reke albo cos.

Bedzie wygladalo bardzo realistycznie : D.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano
Przyklej sobie zdjęcie Biebera do twarzy ;D

Dojebales, super smieszne, nie moge sie pozbierac

NOT

Fail

Back in the day

Trollin' was somethin'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...