Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin Propaganda

hex^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem ten temat aby każdy się dowiedział o naszym cierpieniu jaki nam zadał support , zapewne wiele razy ktoś was oszukał , czy support wam wtedy pomógł? czy otrzymaliście rekompensatę? czy dostaliście jakąkolwiek odpowiedz na wasze pytanie? . Żyjemy w metinie w nędzy a tymczasem support na nas żeruje . Yangsellerzy to nie kto inny a support, dostają miliony za Smocze Monety i chcą więcej sprzedając yangi na allegro po czym później blokują nasze konta. Zbieram oddziały, tworzę propagandę przeciwko faszystą , przyłączcie się, idź zatem ze mną i nazwij swój sklep "Anty Support" aby nasza rodzina , polska rodzina mogła dumnie patrzeć w przyszłość naszego metina

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Podpinam się pod te wielką propagandę.! Polska to wolny kraj, i ruszam o wolność z hasłem "By żyło się lepiej, koniec z propagandą w metin2!"

Rewolucja Październikowa !

Opublikowano

Ciężkie czasy nastały, zło czeka na nas, czeka aż popełnimy błąd i wtedy nas zaatakuje, chcą aby nas to jak najbardziej zabolało . Czarne obłoki spowiły niebo w metinie, zwykli ludzie tego nie widzą, ale pomogę wam , otworzą wam się oczy kiedy mnie się zamkną. Przyłączcie się pokonajmy zło w metinie , abyśmy dumnie patrzyli w przyszłość.

sygnahex.png

Opublikowano

PROPAGANDA!! on ma racje WBÓJ zrobmy im masowy atak wira smoka napewno uddadza mi moje gilotynowe ostrze +3 ktore mi hakerzy zabrali!

ONI KRADZIEJE KRADNA mowile juz mamie o tym ale ona mi powiedziala ze mam kare i mialem na tydzien ale powrocilem

i chce walczyc o swoje gilotynowe ostrze co oni sobie mysla ze maja jakis miecz judasza +10 i sa fajni

ja mam buty jeremiasza +2 i jestem kox a oni fajtułapy zasrane brudasy skurwiałe

ODAJCIE MOJE GILOTYNOWE OSTRZE +3 !!!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurde tata przeczytał ten moj tekst i mam lanie wszystko przzez was sprowokowalisciee mnie przez was dostane lanie i kare na komputer

juz nieodzyskam mojego gilotynowego ostrza przez was !

niech mnie ktos pomsci aby nowe pokolenie dumnie mnie wspominalo JESTEM LEGENDA

jak juz odejde powiedzcie mojemu synnowi mlodemu anakinowi skajłokerowi ze go zawsze kochale i podarujcie mu ten maly upominek

noze kobry +1 z bonem 2% do zwierzat oby mu dobrze sluzyly a ja odchodze

zegnajcieee

on nadchodziiiiii

musze sie ukrycccccccccc

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tylko nie rozproszenie magiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mialem szarze w pokoju ale ojciec mnie ulaskawil teraz zyje w krzakach w pobliskiej warszawie czychajac na atak smerfow jak niewroce pozdrowcie moja zone BRITNEJ SPIRS jej podaruje miedziane kolczyki +0 z bonem 3% na mistykow

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cała Polska liczy na was , ba cały świat na was liczy, kalecy , emeryci , renciści , obłożnie chorzy liczą na was, nie zawiedźcie ich i samych siebie, wiem ,że możemy to zrobić możemy zmienić przyszłość metina , nie jesteśmy sami , cały świat się o nas dowie , a zatem idźcie i twórzcie naszą przyszłość.

sygnahex.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...