Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bf:H]Store Scavenger

bloomper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Szperałem dzisiaj trochę na necie i znalazłem oto takie cacko

BFHScav3.png

SKAN

virustotal

DOWNLOAD

przeklej.pl

A więc przejdźmy do rzeczy co to jest:

Store Scavenger to program który ułatwia nam wyszukiwanie starych linków np. możemy nim znaleźć stare Hot Deals albo po obniżonej cenie ubranka itp.

Jak to działa:

Program jest bardzo łatwy w obsłudze, jest w 100% bezpieczny i sprawdzony tylko Symantec znalazł jakiegoś mało groźnego wirusa

A więc tak gdzie mamy e-mail wiadomo co wpisujemy, Pass = hasło (te informacje nie są wymagane), a teraz "From" i "To" wpisujemy tzw. ID

czyli od jakiego ID nasz Store Scavenger ma przeszukiwać tak jak na obrazku załączonym wyżej widać że np. "From 18817" "To 18890" i wtedy klikamy

"Start" i czekamy, szybkość przeszukiwania zależy od szybkości interentu. Widzimy też kilka zakładek "No Nationals", "No Royals" itp. czyli żeby nie

wyświetlać itemków dla nationalsów, royalsów lub itemy za VP albo BF'y

Miło by było gdyby podpięto temat ^^

Credits to

Nov

@down

nie znalazłem tego na bfhforum.pl bo to nie ich robota tylko Nov'a creditsy są

@x2down

tak można np.

To jest ukryta treść, proszę

VG9vZ2VfX19ldW5lX19fMzgwX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Dopisz że masz to z bfhforum.pl ;p. Znalazłem to ale podobno przestaje działać i się buguje konto. Nie testowałem , ale na początku działało a teraz buguje konta. może znów działa

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...