Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macie Tez Tak?

nieogarniasz

macie?  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. macie ze nie chce sie wlonczyc?

• nom niestety
      25
    • nie nie mam tak pykam sobie w wr
      19
    • nie wiem
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nom niestety tez tak mam u mnie HS postoi 3-4 min na 2 kreskach naładuje się do końca i nic HS się zamyka a WR nie chce się włączyć :(

Gram na priv metin2 i na pl-u s17 nick na pl-a dam na PW, a na privie gram pod nickiem BuFFka .

Oto link : http://www.mpcforum.pl/topic/322828-durablemt2-beta-pl-dedyk/ Serdeczie zapraszam na serwer i do gry na jinno.

Zbieeeram " - " ! ; DD

Opublikowano

wtf co jest ?? te głupie zombie opanowały wr :)

Smieszne ... niektorym działa niektorym nie nie ma sie z czego smiac ... skoro inni chca zagrac to niech coś zrobią jestem cierpliwy wiec poczekam -.- poniewaz mi sie konczy premka szkoda kasy ... pozdro

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

WR padł.Po co oni wgrywali to zombi mode? :angry:

65339939328376711656.png

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Opublikowano

grałem dziś z rana do 15 w zombie o 19 włąćzam wszystko ok start game hack shield pro ładuje się do 2 kresek i gówno

DAJ MINUS !!!!! TO NIE KOSZTUJE A MNIE MOBILIZUJE

Opublikowano

A ja też grałem od około 10 rano do 14 popołudniu i jak teraz chce włączyć wr to cisne jak zawsze na początku w pierwszym oknie ok potem w drugim start game musze odczekać aż będzie takie jasne (tło w drugim oknie mam takie normalne jak bym nie mial eventu w wr a jak rano wlanczalem to mialem 2 kolesi na tle) no i ok jest laduje sie ten hack shield do 2 kresek i dupa dalej nie idze czekam juz 1h :C

Opublikowano

Mi sie HS odpala 5 min. a po wszystkim gdy wchodze w WR to wyskakuje okno NEWS jak zawsze daje "close X" i zostaje po tym wielki bialy kwadrat ktory nie znika, za help plusuje

edit.

to jest gdy juz wejde w gre czyli cud poniewaz gdzy wyskakuje okno poczatakwe "loading" i tam jest ten wielki czerwony napis BIND BULLET to sie laduje gdzies 90% potem staje i czasami wchodzi a czasami staje

Opublikowano

Wystarczy poczekać i wszystko będzie ok. Trochę cierpliwości.

Są tak duże obciążenia serwerów, że trochę zlagowało WR.

CLOSED

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...