Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Szybko Nabić Lvl

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Zapraszamy kolegow lub kolezanki do rooma

2.Gdy mamy 3 kolegow + my ustawiamy rodzaj gry na Spy Hunt

3.Przez okreslony czas (tyle ile ustawilismy) nie zbieramy inteli (czarnych skrzynek), aby nikt nie zostal super Spy

4.Za przejscie takiej opcji dostajemy okolo 300 exp (ja gram zawsze z passami) wiec mi wychodzi okolo 700

5.Najwazniejsze : Gdy skonczy sie czas nikt nie moze miec intela bo wtedy bedzie mniej exp

Ja tak gram z kumplami z mojego clanu i banow nie mamy bo nie jestesmy idiotami i sie nie reportujemy , banna mozecie wyrwac jak ktos waz zreportuje (ale i tak w to watpie)

post-256518-0-29152300-1293443539_thumb.jpg

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

wow, bardzo dobre, chociaż znałem to wcześniej ale nie używałem (pierdzieleni anglicy...) to się nazywa farmienie :) to ja tak bym chciał z wami :D

shoob.png

Opublikowano

Mało expa wejdzie.

Możecie zagrac fireteam, CF w 4. Dojdziecie do 5-6 rundy ale 300 expa wejdzie.

Uwaga! Za to grozi ban, ale na low chanelach malo kto zwraca na to uwage.

Opublikowano

jasne że działa... czemu by nie, tyle że nie jest to w 100% legalne, gdyż podchodzi to pod powerlevel, który nexon karci

Opublikowano

To w ogóle nie jest legalne.

Oglądając różne raporty to właśnie za takie coś sypią się bany jak cholera.

Więc to bzdura że bezpieczne .

9368_gold.png

Opublikowano

malo kiedy wykryja tzn jak grasz to 24/7 to sie wcale sie dziwie ze bany na perma leca ale jak zagrasz z 5 na jakis tam czas to malo wiarygodne aby cie zbanowali

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

"tyle exp i gp co za fireteam" to znaczy ile...?

tzn około 300

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

robilem tak z kumplami i dostalis my bana

O, rly?

Kiedy to było? Jak to możliwe, chyba koledzy musieli się nawzajem podkablowac, bo żadko się dzieje,że dostaje się za to bany.<_<

PS:Jakbyś mógł mi swój nick podac, sprawdze czy to prawda :)

Opublikowano

A wiesz za co dostaliście bana ?

Za to ze startowaliście w małej ilości ludzi .

Jeżeli NEXON zobaczy taki serwer iż startują tylko 2-3 osoby na 16 to jest to podejrzane .

Może wtedy nawet wejść GM i poczęstować was prezencikiem na 28lat lub Perma

9368_gold.png

Opublikowano

Omg plan dobry, ale jedna poparawka, zbierasz 3 kumpli + ty, robisz spy hunt na 4 osoby, bo jak wy robicie na 16 osob to sie nie dziwie ze nexon wam bany w prezencie daje. I znowu nie moze byc tak ze bedzie kazdy mial po 0 kill i 0 deadow, musicie sie zabic nawzajem i bedzie wtedy git tylko trzeba pamietac ze przed zakonczeniem sie czasu nikt nie moze miec tego pudelka < wiecie o co chodzie hehe>

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

o nice moj temat wreszcie odzyl ^^

bo oczywiscie sposob nadal dziala

sygnatura_old.png

Opublikowano

Może i dobry pomysł ale ja uważam że lepiej blac lunga z dobrom ekipom przejść bo szybciej nisz cabinke i mam pewność że bana w końcu nie dostane za nielegalne nabijanie exp

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

mj clan gra tak codziennie (wraz ze mna) od jakiegos miasiaca i bana nie mamy wiec nie wiem o co wam kaman

sygnatura_old.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...