Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jachupl

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Porażka, te forum schodzi całkowicie na psy...

Zbanowaliście kolejną nieodpowiednią osobę..

Zobaczycie! Niedługo sami będziecie sobie zakładać tematy i sami sobie na nie odpisywać..

Opublikowano

A może jakieś uzasadnienie do bana? bo chętnie zobaczę sobie te "treści"

PS: właśnie dostałem od niego sms, że ŻĄDA usunięcia jego tutków oraz konta z bazy danych. w przeciwnym razie zgłosi manipulacje skryptami oraz kradzież treści prywatnych do prokuratury.

Opublikowano

jakiego komunizmu? wolność narodowościowa? a gdzie wolność grup etnicznych? Arko94, tobie też powinni dać bana za propagowanie arachnofobii i doprowadzanie do uszczerbku na zdrowiu. a jednak nie dali? A WOLNOŚĆ WYZNANIOWA (AVATAR)? Propagowanie satanizmu? to tak jakbym wrzucił sobie krzyż do avatara. Też mi dadzą bana?

Opublikowano

a może on mieszka w Sankt - Petersburgu? A jak ty się nabijasz z kawałów o Żydach to jest dobrze?

btw, jak byś trochę wiedział o historii to gdyby nie ruscy to byś dziś nie mieszkał w wolnym kraju... albo może i w wolnym ale na pewno nie nazywałby się P-O-L-S-K-A

Opublikowano

A może jakieś uzasadnienie do bana? bo chętnie zobaczę sobie te "treści"

PS: właśnie dostałem od niego sms, że ŻĄDA usunięcia jego tutków oraz konta z bazy danych. w przeciwnym razie zgłosi manipulacje skryptami oraz kradzież treści prywatnych do prokuratury.

Wysyłasz sam sobie sms-y? Jeżeli nie dostaniesz bana za czerwoną gwiazdkę, to dostaniesz za multikonto Wąski.

Tyle i na temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...