Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kick Na Dmg Hacku

astapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczesniej używałem dmg hacka i było dobrze(0 kickow) a po tej aktualizacji serwerów o 10 co jakeis 5 min mnie kickuje ;/ wiecie może co na to poradzić ?

Opublikowano

Hymm ciekawe . Może spróbuj przeinstalowac metina .

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

@UP

Z metka bez niczego - czysty metek spatcvhowany i storrentowany kopiujesz folder hsield i wklejasz go do metina z easymetinem.

ale ja nie uzywam em2 mam czystego metka i na nim tego dmg hacka wiec musze podmieniac ?

nie ma jakiejś innej rady?-.-

Opublikowano

Jak najłatwiej ominac ten problem: zaistalowac osobna , orginalna wersje metin2 spachowac i ztorrentowac. Z głownego katalogu zkopiowac folder hsield i wkleic do katalogu metka z dmg i obejsciem od kamera. Em2 nie działa na tej wersji hs.... kwestia czasu sie załoze.

licze na +

Opublikowano

Mnie również kicka co minute.Trzy dni ładnie chodziło zero kicków.Zrobiłem na nowo wszystko i jak anrazie zero kicków zobaczymy na jak długo.

to nic nie daje bo dalej wywala co minute .....

WIE KTOŚ CO ZROBIĆ ?

Opublikowano

to nic nie daje bo dalej wywala co minute .....

WIE KTOŚ CO ZROBIĆ ?

Dziwne że kicka ciebie ja napisałem co zrobiłem i mnie nie kicka.3 godziny grałem i zero wywalania z gry!

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Narazie będzie cię kickać , ja wszystko próbowalem i nadal kicka ;/

Dziwne mnie nic nie kicka już.Więc nie pisz że będzie nadal kickac bo to nie prawda!!!

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Jeśli grasz na Em2 to tak bedziesz mial ; D

Ja Zwykly metek z 2010 + Dmg i 0 kicków ;d

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Najprościej Usunąć tego metka co masz zainstalować nowego przepatchować dorzucić DMG i graj jak by nigdy nic :)

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zbieram Tylko + chcesz Daj - Ale Tylko w słusznej sprawie ;)

GG 12450146 specjalizuje Się tylko w Metinie i w Sprawach Komputera.

Opublikowano

EasyMetin2 z mojej sygny radzi sobie z tym problemem.

Potwierdzam, śmiga, że aż miło. Dzięki, kolego :)

Mam nadzieję, że uda się ominąć płatną wersję EM2, bo zabawka rewelacyjna, ale wciąż jest to zabawa, a za zabawę płacić nie mam zamiaru. Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...