Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Candylongju

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No taka zielona cene 10kkk to walnolem tak zgłupa:D sorka:)

To mi dzisiaj gosciu chcial sprzedac +9 z kd +8 za 40kkk:)

81673720170170670144.png

"Tag by CreatiVe01''

Serwer:

CandyLongju:

Sura wp 119lvl OFF:D

Woj body 124lvl ONN

Opublikowano

@jakubj01- weź nie graj na candy ponieważ między innymi przez takich jak ty grajacych na 1hk zablokowali reje dla obcokrajowców dam ci rade zrób sobie własnego priva i tam graj na 1hk a nie na takim dobrym serwerze.

do6qfp.jpg

Opublikowano

Witam mam surke WP'ka 100 lv chciałem expić w dt od 100 lv ale za bardzo mi to nie idzie dedam przy 1/4 spota.

mam zatruty +9 sr 42 kd potwora,kryta,powtórki +7 w eq 70% na trupy tam gdzie się da włożone na strzały i nie wiem co zrobić czy wykonac jakąś misje czy coś innego by dawac sobie rade chociaż 2/4 spotu.

sygnature.png

Opublikowano

Czesc wam, znów powracam na Candy, ale powiedzcie mi jedno :

jak zrobić shop, na modzie, bez clienta ? Bo nie da się chyba, przez przenoszenia się na tę mapę handlową.

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

@ Hinol112 jeśli chcesz ulepszać to rób to Księgą Kowala nie żadnym metalem, bo to tylko strata kasy.

Metal daje Ci tyle samo szans co zwój a Księga dodaje Ci 10% większych szans na ulepszanie a wklepać spowrotem na +8 to chwila moment.

Najlepiej to kup sobie +9 za 2/4KKK

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Robi się go z Kamienia Kowala i Zwoju Błogosławieństwa idziesz do kowala i wybierasz opcję Libro del Fabbro

Co do Destino, wyciągnij KD i wtedy sprzedaj bo z tymi kd to tylko cena Ci się obniża. Wartość czystego destino+8 to około 1/1,5KKK

EDIT.

Ja swoją Agonię kupiłem za 4,5KKK +0

xb4c9CP.png

Opublikowano

@ Reiden ten dzwonek nosi nazwę " campana diviana" ile warty to zależy od + i kd a co do hełma to 1/2KKK też zależy od++

xb4c9CP.png

Opublikowano

@ Reiden ten dzwonek nosi nazwę " campana diviana" ile warty to zależy od + i kd a co do hełma to 1/2KKK też zależy od++

Ja mam Hełm dla sury na 90 lvl +6 . Trudno będzie się go robić na +9? I czy z hełmy na 90 lv +9 da się robić coś dalej ?

Edit

Jaką najlepiej mieć broń do expa po zatrutym ? Runice ? Robi się ją z świętego tak ? Jak będę miał już runice to długo będzie wchodzić na +6/7? Jakie kd ? Bony ? Automatycznie wchodzą tam śr i um ?

Opublikowano

@ XxMxTisoXx tak z hełmu 90 robi się hełm na 105 lvl ma wbudowane statystyki, każdy hełm ma inne statystyki dla sury to inteligencja.

Po zatrutym Agonia najlepsza pod exp, śrd i um to zależy jeśli robisz z Destino to zostają bony ale gdy zmienisz dodaje Ci śrd i um, na +6 szybko się wbija już gorzej jest na +8.

KD oczywiście pod pvm czyli moob/śmierci/ powtórka albo penetracji +8/9

xb4c9CP.png

Opublikowano

Dzięki że napisałiscie jak się go robi bo właśnie wbiłem nim helm na +9 ten na 90lvl;p juz helm +7 na 105lvl jest:D:D

Da się jeszcze coś robić u kowala jakieś inne zwoje czy tylko ten do czyszczenia, metal, i ten kowala..(nie wiem jak się zwie zapomniałem:D)?

81673720170170670144.png

"Tag by CreatiVe01''

Serwer:

CandyLongju:

Woj body 124lvl ONN

Opublikowano

Robi się zwój błogosławieństwa boga smoka, coś podobnego do księgi kowala tylko ma mniejsze szanse.

xb4c9CP.png

Opublikowano

Wbij do zbroi uniku +7/8, strach/zbroja na P na strzały z 40% i max dodawnia do PŻ, buty na 29 +9.

xb4c9CP.png

Opublikowano

Jak wbijasz mini to może cofnąć na stalke i od nowa wbijasz na mini wbijasz np wchodzi na +6 wbijasz na +7 i ci nie weszlo zaczelo cofać i stalka znowu wszystko sie może wydarzyć;D

Za 2kkk chyba nie kupisz takiej broni moze +7 z kd +8 ale nie +8\9 ja kupiłem swietego za 500kk i sam go wbijałem ale to juz dawno było:D

81673720170170670144.png

"Tag by CreatiVe01''

Serwer:

CandyLongju:

Woj body 124lvl ONN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...