Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Klikasz Na Ikonke "Easymetin2" I Nic Sie Nie Dzieje/Wyskakuje Ci Jakis Blad ? Zajrzyj Tutaj

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Dzis Przedstawie wam Sposoby na Wszelkie Bledy zwiazane z EasyMetin2

Gdy Klikasz na Ikonke "EasyMetin2 " i nic sie nie dzieje :

1. Sciagnij Nowego , swiezego metina ze strony

http://metin2.pl/main/download

i kliknij "download"

2. Sciagnij jakas wersje EM2 , ja dam tu link do tematu z EM2 ktory mi dziala :

http://www.mpcforum.pl/topic/221031-dieasymetin2-0141783-mod-33/

3. Spatchuj i Storentuj Metka

4. Nastepnie Zainstaluj EasyMetin2 ( wszedzie wskazujemy glowny folder Metin2 )

5. Gdy Masz Jakiego Antywirusa ( w moim przypadku AVG ) WYLACZ GO !!!

6. Odpal EM2 , jezeli pojawi sie ikonka w rogu ekranu a nie pokaze sie okienko z logowaniem , wylacz em2 za pomoca procesow ( ctrl+alt + delete x2 - win xp ) , ( ctrl+alt + delete , Uruchom Menadzera Zadan - Windows 7 )

7. Uruchom Jako Administrator

JEZELI CI NIE DZIALA TEN SPOSOB TO COS ZLE ROBISZ

PRZY URUCHOMIENIU BOTA WYSWIETLA SIE KOMUNIKA " ... HACKSHIELD " :

1 . Usun Folder " Hack Shield " mojemu Koledze Pomoglo

:)

Przy Wskazaniu Pliku " Metin2 client bin " wyskakuje Blad " ta wersja jest przeznaczona tylko dla metin2.pl " :

1. Zainstaluj Poprawnie Metka , spatchuj , storentuj

2. Zainstaluj Poprawnie EM2 ( zawsze wskazujemy glowny folder EM2 )

Wtedy Wszystko Powinno Byc OK

Gdy Wyskakuje Blad " Fatal Error , File not exist : Pack / Index :

MUSISZ POPRAWNIE ZAINSTALOWAC METIN2 ( NAJNOWSZA WERSJA ) ORAZ EASYMETIN2 , ten blad wyskakuje przewaznie gdy mamy stara wersje Bota lub Metka

LAG PRZY URUCHAMANIU EASYMETIN2 :

Czasami na Windows 7 64 bity nie dziala ExpBot ( nie wiem dlaczego ) , zaisnaluj netframeworka 4.0 , najnowszego metka , easymetin2 ( najnowszy ) , wylacz antywirusa i wszystko powinno dzialac

:)

Masz Jakies Bledy Zwiazane z EM2 ?

Napisz Tutaj z Checia pomoge i opisze Sprawe

DAJ + TO MOTYWUJE MNIE DO DALSZEJ PRACY

Opublikowano

Nidziala nadal zwiecha robie tak instaluje metka tornetuje zamykam i zamykam metin2.bin instaluje em do folderu z metkiem nie metin2/esaymetin2 tylko do metin2 włączam i nadal zwiecha ;( i tak ze wszystkim

Opublikowano

Nidziala nadal zwiecha robie tak instaluje metka tornetuje zamykam i zamykam metin2.bin instaluje em do folderu z metkiem nie metin2/esaymetin2 tylko do metin2 włączam i nadal zwiecha ;( i tak ze wszystkim

moglbys opisac dokladniej problem , jaka zwiecha , gdzie ta zwiecha , jaka masz wersje metka itp .

Opublikowano

ja rowniez zwiecha , wiele osob to ma mam sp3 , net framework 4.0 windows installer 4.5 32 bit , java , metin zainstalowany z update a1.1 czy jakos tak , zwiecha juz od samego poczatku kiedy hs 3 wszedl jest ona jak wlaczy sie gre przez em2 , potrwa 30sek i bum wyalcza metina

Opublikowano

eh ja mam problem ze pisze ze ta wersja jest przeznaczona dla metina.pl instaluje all dobrze nawet wzielem metka od kolegi u niego dziala a mi nie

ps jak mam expbot od andrzeja to all jest norm ale jak chce expic łowic to wyskakuje zeby zrestartowac postać

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

to włączam em2 i biore start wskazuje gdzie metin2client wlaczy sie muzyka potrwa pol sekundy i sie zawiesil klikam na serv i nic mam nfw 4.0 win 7 x64 bit a metek 20100318

Opublikowano

to włączam em2 i biore start wskazuje gdzie metin2client wlaczy sie muzyka potrwa pol sekundy i sie zawiesil klikam na serv i nic mam nfw 4.0 win 7 x64 bit a metek 20100318

Opublikowano

napisalem ci rozwiazanie w TuTku , czytaj a nie spamujesz.

Opublikowano

Dzięki kiedys tez mialem z tym problem ,ale sam to rozwiazalem ; )

Łap + na zachete

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Mam problem

Przy wlaczaniu exp bota pochodzi z 1minute i wyskakuje jakis syf

[Warning:Bot failure, please restart your char]

OCB ?

jak ktos pomoze bd wdzieczny ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...