Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer 614 [Runescape]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników MPC Forum i graczy Runescape.

Mam mały problem....

Chciałem zrobić sobie serwer 614(Taki jak Runescape 2010r.).

Oglądałem Filmy na Youtube ale niestety te które oglądałem nie działają.... <_<

Więc mógł by ktoś posłać Filmik lub napisać poradnik jak go zrobić , proszę o szybką pomoc...

[DAJĘ PLUSY BĄDŹ MINUSY ZA POMOC]

-(($_$))-

Opublikowano

Muszę Cię zmartwić, ale bazy 614 są jeszcze kiepskie. Współtworzę prywatne serwery runescape od 4 lat (jestem m.in. współtwórcą jednego z pierwszych prywaciaków na świecie). Niestety RSPS to nie zabawa i bez wiedzy programistycznej nie będziesz w stanie wiele zrobić. Filmiki na YT to postawienie gotowca, który nic nie ma. Z takim czymś nie zdobędziesz graczy.. Pomijam fakt, że jest to kosztowne, bo serwery żrą solidną ilość ramu i dobrze mieć conajmniej małego dedyka (gracze rsps nie wchodzą na serwery hamachi). Tak sie składa, że znam twórcę bazy 614 i jest on jedyną osobą, która robi sensowny serwer na tej bazie. Jest kilkanaście osób siedzących pare lat w tym, które również się w to bawią, ale tak jak powiedziałem - bez wiedzy programistycznej i świetnej znajomości gry nie zrobisz wiele. W bazach 614 ledwo opracowano podstawowe skille combatowe. Poczekaj rok lub trochę więcej, a może będziesz w stanie coś postawić. Z mojego doświadczenia mogę Ci polecieć zajęcie się prywaciakiem innej gry, bo w Polsce prywatne serwery runescape nie mają przyszłości ;) Swoją drogą mieszkam koło Nowego Sącza, tam chodzę do szkoły średniej :) Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to mój nr gadu poszedł na pw.

Pozdrawiam,

Pascal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...