Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 2011 Parę Pytań..

Wisienqka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł, mam parę pytań związanych nie tyle co z fifą 2011 tylko ogólnie z fifą .. ; f. Na początek mój problem. Otóż gdy gram i podaję piłkę używając strzałki w lewo i prawo jednocześnie zawodnik nie podaję gdy wyznaczam taki kierunek poruszania się to nie ma problemu tak samo przy stałych fragmentach gry bądź kiwce 1 vs 1, i tu jest moje pytanie czy to zależy od gry? (dodam, że w 10 miałem identyczny problem) czy od klawiatury, w innych grach wszystko jest w porządku jak np. się poruszam albo coś innego (nie wiem czy jasno sformułowałem ten problem, mam nadzieję, że tak..). Tutaj coś dla speców od fif, chodzi o ciekawe, przydatne zwody, tricki. Na klawie nigdy ich nie stosowałem by zdobyć gola wystarczyła mi dobra wrzutki z prawego bądź lewego skrzydła lub akcja środkiem.. Ale czasami jest tak, że z kontry idąc jednym zawodnikiem jestem zmuszony nauczyć się jakichś zwodów bo piłkę mi zabierają, fifa 2011 to nie fifa 2010, że mogę puścić sprint minąć z łatwością na klasie światowej zawodnik i sam na sam pokonać bramkarza, w fifie 2010 miałem na lewym shift ustawione hm, wypuszczanie piłki czyli biegnę sam na sam np. bar w bar wypuszczam piłkę jeżeli piłkarz jest szybki to bez problemu go zostawię w tyle, ale są też zawodnicy wolniejsi przydadzą mi się wszystkie wiadomości na temat zwodów itp. Ok, to na tyle ..

Proszę nie spamować w temacie, jeżeli nie masz zamiaru mi pomóc daruj sobie z góry..

Czemu nie szukałem na google ? Ponieważ nie mam zbytnio czasu teraz na szukanie a po za tym na forum mogę zapytać i ten sam efekt a nawet lepszy.

Jeżeli zły dział proszę przenieść.

Pzdr, Wiśnia. ; >..

Ps. Za najlepsze wyjaśnienia itp. daję po plusie zależy też od wytłumaczenia itp. ; x.

LoL . ?

Opublikowano

A ma ktoś może CD-Key?

Jeżeli to spam, to przepraszam.

Mam w dupie to czy dasz +, czy -..

Będę chciał + to i tak dasz -. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...