Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hemoglobina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej pale papierosy to poziom hemoglobiny rośnie czy maleje???

Mam badania na wiosnę to jak przestane palić od stycznia to czy hemoglobina ustatkuje się normalnie??

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

Ja nie jestem expertem ale z tego co mi wiadomo gdy się pali to poziom hemoglobiny wzrasta ponieważ na wzrost hemoglobiny wpływa bardzo dwutlenek węgla ale nie jestem na 100% pewny czy to dwutlenek węgla na to wpływa (ale na to że podczas palenia wzraste jestem pewien na 100%). A jeżeli chodzi o 2 pytanie to nie mam pojęcie :P (jak zasłuzyłem daj - )

DAJ - JEŻELI MOJA WYPOWIEDZ JEST TEGO WARTA

1047530697.png

ANI TU! A JUŻ W SZCZEGÓLNOŚCI TU
Opublikowano

Wydaje mi się że ustatkuje się ponieważ gdy nie będziesz dostarczała/dostarczał dwutlenku węgla w takiej ilości (a wiadomo że w "petach" jest tego w chuj) to powinno się ustatkować.

I radze ci zaprzestać palenie już na stałe :) (joke :D )

1047530697.png

Opublikowano

a takie ustatkowanie się ile może potrwać... od razu mówie pale od 2 tyg. to jeszcze chyba jest hemoglobina w normie

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

Skoro palisz od 2 tyg. to jeszcze powinna być w normie ale moge się mylić... A ustatkowanie się hemoglobiny może potrwć troche od 2 do 3 miesięcy tak kolega mi mówił bo pisał o czymś takim prace na studiach

(dawać - ile wlezie :P )

1047530697.png

Opublikowano

jak palisz 2 tygodnie to cos tam wzroslo ale w nieduzej ilosci pal tak jak ja 1 w tygodniu w piatek takie mocne i nie bedziesz palil co chwile

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

nie pouczaj tylko odpowiedz na pytanie..

Dobra przestaje dziś palić to czy za kilka miesięcy hemoglobina będzie w normie..... Ale chyba nadal jest w normie skoro paliłem tylko 2 tygodnie

%5BW%5Die%5BV%5Du.png