Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Ankieta) Wall Hack

Dzihado

Statystyki z wh  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie masz Staty z wallhackiem

• Gorsze
      9
    • Nie zauwa?y?em zmiany
      13
    • Lepsze
      23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie do wszystkich osób co grają / grały z wh ( i starały się być niewykryte przez innych graczy ). Macie wtedy (kiedy gracie z wh) o wiele lepsze Staty czy tylko trochę a może nawet słabsze. Ja osobiście używałem kilka razy wh w rożnych grach i nie zauważyłem różnicy w statystykach. W mw2 jedynie fajnie sie gra na wh z snajperką.

Proszę o sprawiedliwe odpowiedzi w ankiecie.

34777.png Steam : Igunana1994

24676.png Skype : Aleksander.pawlikowski

28148.png

33251.gif

--- Jak pomoglem daj + ---

4583.jpg }

23438.gif }}}} WIELKA TRÓJKA (niedługo czwórka !!!)

32506.png }

Opublikowano

Cóż, ja raczej nie preferuje cheatów w fpsach, ale jak już to staty lepsze wyciągam. Choć swoją drogą to zależy bo jak jedziemy tylko na fragi i mamy głęboko gdzieś co napiszą inni gracze to można mieć i z 5x lepsze a jak staramy się udawać że nie używamy wh to można nie odczuć zmiany, bo jednak jak spróbujemy udawać że nie wiemy gdzie jest ktoś kogo zamierzamy zabić to spróbujemy później zareagować a w przypadku bez wh po ujrzeniu wroga spróbujemy go natychmiast zabić. No a na cheatach skilla się po prostu nie ćwiczy i w efekcie tego można by było mieć nawet i lepsze od tych które mamy z wh ;)

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

2x up skill nie rośnie a co gorsza spada, ostatnio grając z wh 3 dni zauwarzyłem wielki spadek skilla, staty na minusie no i odrabiać trzeba ^^

28148.png

33251.gif

4583.jpg }

32506.png }

Opublikowano

Mój wynik z wh jest gorszy, lub taki sam jak bez. Używając kiedyś wh, większą wagę przykładałem do tego, żeby nikt nie zauważył czy go mam, przez co spadała celność i refleks. Lepiej się gra bez wh.

18706.png
Opublikowano

Nie wiem jak WH może pogarszać staty, ja z chamsami widze że np. wróg sie czai za rogiem i z noża.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

WallHacki polepszają oczywiście staty, ale jeśli następnym razem gram bez WH to mam gorsze staty, niż kiedy grałem bez WH przed użyciem Wallhacka. Hah zagmatwane ;)

Opublikowano

No cóż moim zdaniem na wh zawsze będą lepsze staty cóż na moim przykładzie nigdy sam nuka nie zrobiłem z z wh w jeden dzień zrobiłem emblemat za 10 nuków tylko że nie wale przez sciany jak noob tylko staram sie widziec kolesia i wtedy walic :) :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Mój odnośnik

Steam To GÓWNO i dobrze o tym wiesz.

Opublikowano

Własnie grałem w alter-iw i 2 razy dostałem Kicka wiec spróbowałem z wallhackem 4 rundy i żadnego Kicka tylko ktoś się pluł że wh mam... ( nie ma to jak jakies dziecko z dobrym kompem/netem )

28148.png

33251.gif

4583.jpg }

32506.png }

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...