Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nikt Już Nie Robi Cheatów?

anonimous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż po pierwsze witam a po drugie, czemu już nikt nie dodaje cheatów (Hacków)?

Ściągałem wszystkie cheaty z mpc jak leci i każdy crash!

Może ktoś z was mi poleci który warto ściągnąć?

Będę wdzięczny. Od razu z góry dziękuje!

A tym którzy dają mi minusy bo im się nudzi, wsadźcie se w dupę ołówek jak wam się nudzi napy. Dziękuje za uwage.

Tak jak mówiłem dałeś mi minus? Napisz chociaż dlaczego? Może się boisz napisać i jesteś jednym z tych dzieci co latają dają minusy jak leci? Mniejsza o to wsadź se ołówek w dupę może ci ulży.

Opublikowano

Otóż po pierwsze witam a po drugie, czemu już nikt nie dodaje cheatów (Hacków)?

Ściągałem wszystkie cheaty z mpc jak leci i każdy crash!

Może ktoś z was mi poleci który warto ściągnąć?

Będę wdzięczny. Od razu z góry dziękuje!

A tym którzy dają mi minusy bo im się nudzi, wsadźcie se w dupę ołówek jak wam się nudzi napy. Dziękuje za uwage.

powiem tak kidzie zrob se sam hacka dziadu i se graj widac ze tylko polacy chca grac jak psy czyli gps super jump telekill itd zeby 1x na zawsze haki znikly byllo by super sciagaj all hacki moze ktory da ci banika

Opublikowano

Oki dzięki za jakąś odpowiedź z sensem. LUDZIE ZA CO MI MINUSY DAJECIE CO JA WAM ZROBIŁEM?

Same dzieci na tym mpc? Od walcie się..!

A temat może być już zamknięty.

Opublikowano

Nie piszemy taki durnych tematów bo tylko syfisz jak by de...u jakiś hack działał to go wstawią a po 1 masz ręce i oczy poszukaj sobie hacka po 2 noob to z ciebie bo nie dorastasz do wieku gdzie człowiek myśli i postanawia sam zrobić coś dla społeczeństwa albo dla siebie i rusz dupę i sam sobie poszuka obrażał bym cię ile wlezie ale po co jak ty nie myślisz to nie obraza to fakt (fikcja) mógłbym cię nazwać:

Nierobem

Idiotą

Leniem

Ale powiedzmy sobie w prost co to da skoro wyjaśniłem po co dałem - i po co ci takie durne tematy co zaraz zamknie moderator lub admin albo wywalą do kosza to teraz może zaczniesz myśleć i nie będziesz zakładać durnych tematów żeby ludzie robili za ciebie np szukali

A co do tematu w tej chwili nie ma hacków odpowiedzi brzmi czekaj na nowe wersje

Link to hacka co do jutra powinien działać jak naprawi (koleś napisze np jak do jutra naprawi do będzie napis 14.10.2010 hack testowany i działa

To jest ukryta treść, proszę

dajplusa.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...