Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Dam Rade W V2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie.

Gram ninją dagger. Mam 41 lvl, eq myślę że nawet dobre - tarcza na 41 +6, maska na 21 +7, czerwone ubranie +9 ze spalonym slotem, kozy +9 8% um, 3 itemki z bonem +500 pż, ebony +4. Expie na dmghacku, mam chmurke na m2 i zasadzke na m1, teraz robie szybki atak ;P Mam 5,5k hp, 284 defa, atak - 312-319. Mam do wydania 11kk. Z troche gorszym eq dawałam rade na 38 po 2 grupki w v1 w komnacie z tym kolesiem co do v2 przenosi - tym sposobem wbilam 41. Kupiłam sobie maske kolczą, tarcze... Ale nie wiem, czy dam rade w v2. Jeśli tak, to gdzie, po ile grupek brać? Ile potków kupywać? A jeśli nie, to co mam doskonalić aby tam dawać radę? Dodam również, że mam problemy z zarabianiem, także...

Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi, za każdą pomoc daje + :)

@EDIT: pozwolę sobie tutaj skopiować mój ostatni post, abyście na niego też mogli odpowiedzieć:

Każdy dostał plusika, dziękuje za odpowiedzi, ale mam jeszcze jedno pytanie. Mam DMGhacka od użytkownika który miał nick bodajże MrMagik2, były tam 2 pliki o nazwie start 1, start 2 i pliki pc~~. Kiedy włączam metina przez normalnego clienta że tak powiem, to dmg hack nie działa, więc włączam przez plik ''start 1''. Nie wiem niestety, jak na tym pliku ''start 1'' odpalić sh. Ma ktoś może jakiś pomysł? Plusy czekają :)

zbieram minusyyy ;f

Opublikowano

Idź do trudnego lochu małp na ostatni spot weź komnate i masz ze spotu medal albo 2 ( nie zawsze ) bardzo się opłaca ^^ exp też nawet niezły

Opublikowano

Z takim lvl i takmi eq nie dasz sobie rady w v2.

Moim zdaniem powinieneś, ekspić jak na razie na bo , albo w v1 lurać komuś. Jeżeli wolisz na prawdę solo eksp , to postaraj się zrobić dropka i w m2 na metki. Zrobisz eq ninji to dużo lepiej będzie Ci się solo ekspic. Teraz masz za słabe eq, jeżeli mamy rozmawiać o ekspie :)

Też miałem ninje i pamiętam jak mi się ekspiło "ciężko" następną rzeczą to też skile , kupuj ku .

Opublikowano

Chciałabym zaznaczyć, że mam dmg...

Wczoraj z 37 wbiłam 40...

Na Bo expiłam od 27 lvl do 36.

SAMA EXPIE :) Tylko po prostu się pytam czy dam tam rade. KU kupuje, spokojnie, ale gram 3 dni niecałe ;p Dropek na metki w m2 odpada - nie mam do tego cierpliwości i mam ZAWSZE słaby loot :P Trudny loch odpada, gdyż się w nim gubie... :/ Ale obaj macie po plusie za chęci :)

zbieram minusyyy ;f

Opublikowano

Idz ale weżmiesz mało po 3 grupki i zainwesruje w itemki na hp hp jest ważniejsze niż def ja sam expiłem od 38 narazie mam 61 ale kase trzymaj na potki bo ci nic dropic nie będzie narazie .+ 60 lvl jest jakiś normalny drop a i idz na ostatni spot szopnów najlepiej ja na 53 gdzieś już cały spot biore z 8k hp i musisz latać na sh ;p bo bedziesz ciągle padał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...