Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobić Kase Na +100Lvl

Riod97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma juz czegos takiego, jak heavy i light bl

To bylo kiedys, jak nikt nie slyszal o 7 ssa mysticach/mithach

Poza tym, nie warto poswiecac def rate na rzecz defa (bo, prawde mowiac, te 40 defa malo wam da na pvp gdzie liczy sie amp, cd, cr, attack)

A odnosnie zarabiania to sm0czy ma racje, z tym ze imo nawet nie warto liczyc na dropa

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Lol, skoro jest z 97 roku to nie bedzie kupowal cc bo nie ma za co.

Kupujesz z 10 b1f'ek. Srednio powinno wyjsc 2 uch z 1. z 10 b1f'ek masz 20uch czyli 20x800k = 16kk, b1f'ki po 1kk czyli masz okolo 5kk zarobku na dzien(-1kk na poty) tak robisz do 125 lvl'a a potem expisz w mf i dropisz wejsciowki(o ampach nie masz nawet co myslec).

RAsfepN.png
Opublikowano

No ja ogulem z bf1 wynosze cos kolo 1,5kk a jak dobrze pujdzie to 2,5kk a ja to robie i mi jeszcze zostaje z 35min ;]

tylko o to chodzi ze to jest zjebany zarobek ;/

Opublikowano
1,5kk a jak dobrze pujdzie to 2,5kk

prove it or nub

Musialbys na kazdym eodzie miec 2-3 uch i/albo eod2 bo z samych osm slot wyciagniesz kolo 1.8kk u npc, liczac ze z kazdej skrzynki (17 albo 18 jest) bedziesz mial osm slot armor, co jest niemozliwe bo to sie nie zdarza i nie starczy ci miejsca w eq

mi jeszcze zostaje z 35min

trollface.jpg

Ja robilem calosc na 110 w ~~40 min

1.5h to ludzie w adeptach to robia

tylko o to chodzi ze to jest zjebany zarobek ;/

Jak sie umie grac, i robi sie eoda w 35-40 min, i robi sie ich 50 na dzien to nie jest zjebany, ale nikt tyle nie robi

A jak sie nie umie grac, i robi sie eoda w 1.5h to tak- jest zjebany, ale twoj char/skill do gry

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Zamiast stac w bi przed miastem to idziesz zarabiac. Co to za sztuka zrobic 10 b1f'ow w 1 dzien. Na 105 robilem w 30 minut jednego czyli ty tez mozesz, szczegolnie, ze teraz latwiej sie itemy podbija. 10x30min = 5h

RAsfepN.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

No dobrze a jeśli nie mam tyle czasu aby robić 10 eod'ów to czy mi sie opłaca dropić 2rs i 1eod'a dziennie i je sprzedawać?

Opublikowano

Dropic wejsciowki? Omg... Na rs nie oplaca sie chodzic jezeli nie masz czasu by zrobic 30 dziennie. Im mniej zrobisz tym mniejszy zysk.

RAsfepN.png
Opublikowano

Ta, a szczegolnie ze xSimca rok temu zrobil(a) bodajze 50 rsow i mial(a) z tego kolo 70kk

50 full rs = 25h robienia TYLKO RS

Zeby wykrecic hajsu z RS trzeba miec lepszy niz przecietny stuff aby szybko ubijac krowy

Dobij 125lvl i idz do Mutant Forest dropic wejsciowki a potem je rob (rsy sprzedaj, aosy i fi tez bo dluuuuuuuugo dlugoooooo nie bedziesz w stanie isc tam nawet w pt, to samo z ft i eod2)

Anyway, ja na twoim miejscu sprzedalbym stuff z Bladera, jakbys mial 40kk+ to za 3/4 kupilbym Weakened Eodow i zrobilbym Wizarda/Warriora zeby miec kozacka bron na poczatku (tzn. dla Wi- 2x pherystin orb 36cd, Wa- 1x 72 cd titanium daikatana/gs)

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Jak miałem 100 lvl to dla mnie był najszczęśliwszy okres, bo tyle dropu nie miałem przez całe życie w cabalu :P

Najlepiej zbierz party do lakeside i na pewno ci jakiś proski item dropnie :D

Opublikowano

LS od 110, a watpie ze wbil

W LS NIE dropia dobre itemy, nawet chujowe chujowo dropia

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Rotflmao, zartujesz sobie chyba

Robienie rsa byle tylko zrobic to najwiekszy fail ever, wiekszy niz liczenie na dobrego dropa w LS

Jedyny zarobek w RS jest z ~~30 min farmienia krow

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

No to pzdro w dropieniu czego kolwiek z krow, moze za 100rs dropnie ci uch.

Zreszta kto teraz bawi sie w farmienie skoro jest botek za free...

@Down

Kazdy ma wlasny styl, imo nie oplaca sie farmic krow.

RAsfepN.png
Opublikowano

Jak masz dobry stuff, odpowiednie combo to jest srednio 1 uch na run, chaos lampy czasem, rzadko pck, dark dyski 3lvl, ucmy

Back in the day

Trollin' was somethin'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...