Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

V1 V2 Pająki (Bon)

volicent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem sie dowiedziec czy na pająki z v1 v2 działa bon na zwierzaki , opinie sa podzielne jedni twierdzą że tak inni że nie ... sam nie wiem dlatego zakladam ten temat ;) jesli nie dziala to prosze napisac jakiego typu eq najlepiej miec do v1 i jakie bony ;] za odp ++ :D

Body 55 lv

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dzieki + polecial ;) a to jest 100% pewnie info że dziala w v1/2 bon na zwierzeta :D?

Bon na zwierzaki dziala tylko na mooby w m1 i na królową pająków -,- .. nie działa na mooby w v1/2

Opublikowano

dzieki + polecial ;) a to jest 100% pewnie info że dziala w v1/2 bon na zwierzeta :D?

Jest to pewne w 100% sam miałem riba 20% na zwierzaki i sr. 30% wiem jakie hity waliłem ^^ na 100% pewne !

Opublikowano

Możecie sobie mówić. Hit w pająka z 0% na zwierzaki - ~500. Hit z 40% na zwierzaki - ~500. Chcecie ss, filmik, jakiś inny dowód? Nie wiecie, to się nie wypowiadajcie! PONOĆ działa na królową pająków, ale NIE TESTOWAŁEM.

Bon na zwierzaki działa jeszcze na małpy w lochach. Na żaby i pająki na pustyni nie działa.

Opublikowano

Nie działa tylko M1 i królowa pająków dzisiaj się tego przekonałem jak mialem 12D +6 bez i 2 z 20% i huj nic nie zmieniło się takie same DMG tylko M1 i królowa 100% pewności ;)

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zbieram Tylko + chcesz Daj - Ale Tylko w słusznej sprawie ;)

GG 12450146 specjalizuje Się tylko w Metinie i w Sprawach Komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...