Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Avalonmt2

Pyrol91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat stworzyłem ponieważ forum avalona off...Czyżby avalon padał?Na dniach były problemy z łaczeniem sie do serwera i zbugowane mapy.3 serwery na Szefa i MasTaHa to według mnie za dużo ;( .Proszę sie wypowiadać , tylko bez spamu bo zamkną temat.

Opublikowano

No chyba zwineli interes, lub może nadal się borykają z problemem gm panelu, lub po prostu tyle szkód ktoś narobił bash panelem, że coś nowego szykują ;]

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Jak dla mnie u nich w team brakuje jakiegoś ogara co sie zna na rzeczy ,bo nieraz podstawowe rzeczy tygodniami naprawiali, a 3 serwery to juz naprawde na 2 osoby duzo ;/

Opublikowano

Nie mam pojęcia co się dzieje, był dobrym serwerem ale teraz jakoś popadł w krańce nicości.

Mam nadzieję że jeszcze zadziała, a co do Off. To może jakieś problemy techniczne,

albo masowe kasowanie wszystkich kont, zależy co kombinują.

Jeżeli będzie OFF 4Ever, to szkoda.

Opublikowano

Jak widać GA to jakieś niedouki , serwera nie moga zabezpieczyc , choc tutow na zagranicznych stronkach jest pelno...ale jak zrobic is i promocje sm zeby ludzie kupywali to wiedza..wkurwia to ze codziennie gm mode i cofki.....

Opublikowano

Serwer wyłączony do odwołania, przez Kamera.

A te Pomidorki ^ ^ nie umieją tego zablokować.

Miałam tam 91 lvl, nie używałam gm mode.. zalogowałam się a tu taka wiadomość:

"Twoje konto jest zablokowane" WTF. !

Po prostu wam coś powiem.. nie umieją ogarnąć kodu, tworzą 4 serwery na raz,

nie ogarniając jednego. Takie coś nie powinno nigdy powstać.

Więc tak jak mówię, Serwer Off 4 eva !

Temat nadaje się do zamknięcia + KOSZ ;] By nie było zbędnego spamu.

Pozdrawiam, Anastazja !

Opublikowano

@Offtop

Temat ten zostanie za chwile zamknięty przez Merkona . A dlaczego ? Bo został dodany nowy pkt w regulaminie ( 20 ) na temat tego typu tematów .

@Topic

Napisze mi ktoś co potrzeba na Hwanga + ile razy w maxie robiliście go .

ezgif-com-effects.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...